Länge sen sist

2009-10-28 15:03:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
BodaBoo Trots att jag fortfarande är osäker på om jag ska gå eller inte, så måste jag ju ändå hissa det. Det är ju faktiskt ganska roligt, när man tänker efter, efter man har vart där, typ eh, ett dygn efter..

StopNGrow Nu jäklar ska mina naglar bli långa. Viss förut funkade det inte, men nu när jag har viljan, kommer jag att bli påmind varje gång jag nuddar med min mun på naglarna.

Bloggar Jag gillar att läsa bloggar. Man får ju liksom reda på vad alla gör på dagarna. Jag läser sjukt många bloggar! Men det är roligt, det är roligt att skriva också (Y)

Flytten Jag flyttar ju snart. Det ska bli super kul, dels så kommer jag ju mer centralt, och så en helt nyrenoverad lägenhet. Nackdelarna är ju allt jag flyttar ifrån, kompisarna, skolan - jag måste åka buss varje morgon till skolan.. Men ja, det blir ändå en hiss!Östersund Det finns inga jävla affärer här, världens minsta stad där alla känner alla, typ. Vädret behöver vi ju inte ens prata om! Jag vill ha sommar ingen jävla kall vinter. Om jag skulle ha vart gud, då skulle jag har gjort en grej, det får ni veta snart vad !

Min tv Jävla gammal stenålders tv som måste ha gått sönder nu, för bilden är inte bra. Det är typ myrornaskrig fast man ser en svag ton av vad som ska visas på teven!

Hål i strumporna Finns det nåt mer störande än om man får hål så tex hela stortån sticker fram. Och jag som har världens fuaste tår också!

Mina paintkunskaper Försökte mig på en Kissie, men det gick inge bra alls ! Ni kan ju se resultatet


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback