Video från igår

2009-10-31 14:35:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Fyfan vad äckligt det var!

Me like

2009-10-31 13:59:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oops, inga inlägg idag. Don't blame me, jag har haft fullt upp, Kalas idag jue. Släkten kommer alldeles snart. Jag antar att jag måste ner och hjälpa till nu, 20 pers är på väg, somsagt STOOR släkt, och detta är bara de närmsta. But I like it. Aja, puss så länge.

31 oktober 2007 - Mira kom till världen

2009-10-31 13:59:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Grattis Gumman 2 år !

Nobody is perfect

2009-10-30 23:22:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejsan. Kan dra en liten kort sammansättning av min kväll. Eum. Olivia G kom och vi stack och köpte kebab på pizzeria oden. Gick hem till pappa och åt FF, för dom är ju i thailand. Iaf så gick vi ut och träffa Emma J och hennes norska kompis, på dom snacka norska. Vi gick aslångt! Sen gick dom hem, och jag och Olivia skämde ut oss så jävla mycket!! Men det tänker jag inte skriva här, vill ni veta så får ni fråga. Iaf så mötte vi Ebba och Ebba en snabbis. Och sen började vi gå hemåt och ja, Olivia åkte hem. Och jag hem. På vägen hem kanske det hände att jag skämde ut mig ännu mer.. Men somsagt inga detaljer. Nu ska jag sova. Godnatt. Och somsagt nobody is perfect alla gör bort sig.

Nostalgi på högsta nivå!

2009-10-30 18:52:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Hahahaha, detta är vad vi sysselsätter oss med right here right now. Jag  och Olivia alltså!

Ensam hemma ?

2009-10-30 14:15:20 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjena, nu har jag duschat :D

Vad händer ikväll då folket? Själv inga planer, haha det lär väl sluta med att jag sitter hemma framför teven själv. Men seröst jag orkar inte göra nåt! Alla ska typ in till stan och det pallar inte jag, och alla andra ska på bodaboo (vilket jag redan vart på) så ja.. Men om det är nån som vill hitta på nåt sms 0705795860 (helst i odensala dårå).

Nu ska jag ner och äta frukost, för det har ju inte jag hunnit med än, trots att jag klev upp för två timmar sen. Love.


Birthdaykids

2009-10-30 12:27:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Duscha är typ det tråkigaste som finns! Helt ärligt. Och det är bara jobbigt och ååh. Nu har jag dragit på det i en timme, och jag har mycket att göra idag. Eller, ja.. Men jag måste hinna städa rummet innan mamma kommer hem från lägenheten, för annars blir hon inte glad. Vi ska ju ha "kalas" här imorgon när Mira fyller år (för släkten). Inte för att nån kommer att gå upp på mitt rum, men ändå måste det vara cleanish - mammor ..

Aja, jag skriver mer sen då. Puss

Perhaps this is the funniest commentary ever!

2009-10-29 22:50:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Haha, du, vi tar det imorgon, komplicerat..

Konstigt att alla som frågar mig saker är anonyma! Come On, jag bits inte!

With tears in my eyes

2009-10-29 22:33:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God kväll! Haha jag känner att alla mina inlägg börjar med godmorgon, goddag, godkväll osv. Har nyss kollat på Rosa-Bandet-Galan, det är svårt att hålla sig från gråt asså! Hursomhelst, har suttit och försökt mig på en design i några dagar, men jag tog precis bort den för jag blev inte nöjd - ovanligt? Jag har lyckats ladda ner nån form av ett redigeringspogram, nog för att det sugen så vi får se hur det blir med det. Hade faktiskt tönkt att gå och lägga mig snart. Puss så länge dåå!

Makeup is a girls bestfriend

2009-10-29 15:40:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte bara visa er vad jag har fördröjt tiden med denn senaste kvarten.


Före:


Efter:


Haha, den första bilden var liiite för ful för att visas upp på bloggen.. Men det är faktiskt samma person.

Bakdag

2009-10-29 11:50:58 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon sweethearts.

Har nyss tagit mig upp ur sängen. Tänk att jag går upp nu när jag i vnliga fall på fredagar slutar från skolan. Det är en både nackdel och fördel med lov. Man licksom sover bort hela dagen, men samtidigt är det skönt att få sova ut.

Idag har jag inga planer förutom att jag ska baka en massa! Både jag och Mira (syster) fyller ju år nu till helgen (Mira på lördag och jag på söndag).

Vi får hoppas på lite bilder ;) puss

Jonna rädd- åh nej

2009-10-28 22:57:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vem sa att Jonna inte var modig! Okej jag erkänner, i början var jag rädd, skiträdd! Men sen blev det faktiskt bara tråkigt. Man visste hur alla spöken såg ut och så. Och alla småbarnen skrek verkligen, åt en clown, ninja, mumie, häxa, puckelryggad sak, start man med vit mask m.m. Var det värt pengarna? Jaaadå! Puss godnatt<3

Vi syns

2009-10-28 17:46:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Bodaboo nu suckers! See ya.

Kändisen jag såg var...

2009-10-28 15:12:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ingen mindre än ...


Även känd som ...




hahaha ja, då vet ni det -->LÄNK<--

Länge sen sist

2009-10-28 15:03:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




BodaBoo Trots att jag fortfarande är osäker på om jag ska gå eller inte, så måste jag ju ändå hissa det. Det är ju faktiskt ganska roligt, när man tänker efter, efter man har vart där, typ eh, ett dygn efter..

StopNGrow Nu jäklar ska mina naglar bli långa. Viss förut funkade det inte, men nu när jag har viljan, kommer jag att bli påmind varje gång jag nuddar med min mun på naglarna.

Bloggar Jag gillar att läsa bloggar. Man får ju liksom reda på vad alla gör på dagarna. Jag läser sjukt många bloggar! Men det är roligt, det är roligt att skriva också (Y)

Flytten Jag flyttar ju snart. Det ska bli super kul, dels så kommer jag ju mer centralt, och så en helt nyrenoverad lägenhet. Nackdelarna är ju allt jag flyttar ifrån, kompisarna, skolan - jag måste åka buss varje morgon till skolan.. Men ja, det blir ändå en hiss!



Östersund Det finns inga jävla affärer här, världens minsta stad där alla känner alla, typ. Vädret behöver vi ju inte ens prata om! Jag vill ha sommar ingen jävla kall vinter. Om jag skulle ha vart gud, då skulle jag har gjort en grej, det får ni veta snart vad !

Min tv Jävla gammal stenålders tv som måste ha gått sönder nu, för bilden är inte bra. Det är typ myrornaskrig fast man ser en svag ton av vad som ska visas på teven!

Hål i strumporna Finns det nåt mer störande än om man får hål så tex hela stortån sticker fram. Och jag som har världens fuaste tår också!

Mina paintkunskaper Försökte mig på en Kissie, men det gick inge bra alls ! Ni kan ju se resultatet


Some pics

2009-10-28 14:02:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hittade lite bilder som jag tror inte har publicerats.


Våran skola har förvandlats till en byggarbetsplats










HAHAHAHA FAAAAIIIILLL

















      


My Girls <3


Åldern är en konstig ålder.

2009-10-28 12:29:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


En tanke slog mig precis. Jag fyller år om bara 4 dagar! Konstigt att man bryr sig om sin födelsedag så mycket när man är liten, och inte nu. Liksom det är ju kul att fylla år, men jag har räknat mig som 14-åring sen alla mina kompisar fyllt 14. Och hur mycket bryr man sig om åldern när man är vuxen, och ännu mindre när man är gammal.. Men ni kan ju lägga den 1 november på minnet. Puss

Lillänge

2009-10-28 12:11:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon på er. Okej inte godmorgon, men jag vaknade faktiskt för en timme sen! Nu ska jag ner till lillänge nu och kolla på skor. Sen ska jag göra en grej. Hihi.

Godnatt

2009-10-28 00:13:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Måste bara säga en sak. Jag såg bara EN ÄNDA kändis nu senast när jag var i stockholm, och han är inte ens känd! Vill ni veta vem det var? Det får ni... Imorgon. Tihi jag kan ge er en ledtråd- har vart med i idol. Och med det säger jag godnatt .

Allmänna bilder

2009-10-27 23:41:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Det var egentligen fotoförbjud men jag tog kort ändå - busiiigt, men det är därför det är kassa mobilbilder.


H&M-heminredningsbutik :D Den ni!


Så jävla söt (eller kanske osöt!)


Så jävla het (eller kanske ohet) "SPA" avdelningen iaf ;)


Mahahaha, det handlar om att bjuda på sig själv


Vi bodde ju vid hotellet brevd Globen (Y) Qualite Hotel Globen nånting får man skryta 4-stjärningt!



Schhhtekar´n

Sthlm - Shopping

2009-10-27 23:30:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oops, såg nu att det inte alls var mkt jag köpt men, men- Är man fattig så är man. Men lite iaf :)


Två tröjor från BikBok 50% - det ligger en vit där, den bara smälter in i lakanet.


Följer treden - UGGS!


Köpte en rosa mjukisdress för att jag är ju så himla wannabe Dessie & Kissie (och tack emma(?) jonsson för din kommentar, den värmer <3). Nej men ärligt, jag gillar den, ine mitt fel att några äckliga fjortisar råkade köpa den före mig..

Ja, mycket mer än så här var det inte, bara lite accesoarer (bl.a den populära hår-flätan från glitter) men inget var foto-värt.

Borta Bra Men Hemma Bäst

2009-10-27 22:59:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nejmen okej. Nu är man hemma då! Skönare värre! Trots en kanon "weekend" i Stockholm känns det sjukt skönt att vara hemma igen. Min säng har jag ju iaf saknat mest! Den där sängen jag sov på i hotellet som skulle föreställe 4-stjärnigt - no words..

Hight Svhool Musical var jättebra tycker jag, absolut sevärd! Trots Kevin Borgs skådespelstalanger.. Och trots alla shopping timmar blev det inte så mycket köpt, lägger ut en bild senare.

Imorgon ska jag förmodligen på Boda Boo med maaaassssaaa, men ärligt talat jag vet inte om jag vågar. Förra året var det så jäkla läskigt! Och för er som inte vet vad Boda Boo är så kommer en snabb förklaring:

"Boda Boo är närstan samma sak som Boda Borg, bara det att dom har släckt ner alla lampor så det är kolsvart! Och så går det omkrin en massa utklädda spöken och skrämmer en, dom gömmer sig i banorna och så.."  Och för er som inte vet vad Boda Borg är, kommer en förklaring:

" Boda Borg är ett äventyrsställe där man ska klara av en massa olika banor i olika rum. Bättre än så kan jag inte förklara"

Hihi, ska jag gå och ta kort på allt nyinköpt :) Puss

Tv i mobilen

2009-10-27 19:41:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej. Sitter fortfarande på tåget. Om mi undrar varför jag vill slösa på mycket pengar på att mobilblogga så gör jag inte det :p alla som har halebop har gratis surf i mobilen hela veckan :D great! Tåget är även 24 min sen.. Haha, på tåg så har dom alltid på exakta tider. Men nu ska jag försöka få igång tv i mobilen, vi får se hur det går. Puss

What's the problem?

2009-10-27 18:22:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har mobilbloggat hela tiden sen i söndags men nu när jag var in och tittade på bloggen såg jag att inte ett ända inlägg har kommit upp! Vad är det för skit tänkte jag. Men jag upptäckte nyss att jag gjort fel. Skitsamma, nu är jag på väg hem och sliter förhoppningsvis mer då. För er som missat poängen så har jag vart i stockholm. Puss

DISCO

2009-10-24 19:28:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oops, inget inlägg idag. Men skitsamma, jag har haft fullt upp!

Imorse kom pappa, Ullis, Elin, Oliver & Olivia (kusin) in och grattade mig, eftersom jag åker till stockholm imorgon och dom till Thailand över min födelsedag. Men jag fick iaf några presenter - 700 kr & en ny mobil :D Inte den mobilen jag hade önskat mig, men jag blev supernöjd. Sen åkte jag ner på stan och kollade på en danstävling här i stan, den höll på hur jäkla länge som helst! Men grattis Julia och alla andra som vann.



Sämst bilde, jag vet, men skitsamma, jag orkar inte. Puss



INSANE!


Hanna & Julia (och en massa andra)

Kom med nåt nytt!

2009-10-23 20:04:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den mest spelade och uttjatade låten som spelas just nu i Sverige är 1000 miles med H.E.A.T. Tänkte bara säga det. Sitter och tittar på bobster just nu och dom spelar där. Dock sitter jag här hemma själv, en fredagskväll - tragiskt huh? Whatever, jag orkar inte göra nåt. De flesta är på stan också, och dit orkar jag inte. Men aja, nu vet ni det.

Konstaterade nyss att dom inte sjunger playback. Haha. Nu vet ni det också, puss kanske :)

Jonna = Dessie, Kissie ?

2009-10-23 13:13:40 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Hahahaha, det här var nog den roligaste kommentaren jag nånsin fått! Men jag hoppas verkligen att det var ett skämt, för den jag börjar bli lik Kissie & Dessie får ni säga till mig! Och jag menar det!

Svar till Cornelia

2009-10-23 12:52:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


(Ni andra behöver ju inte läsa det här - mycket onödigt)

Anledningen till att jag svarar här är enkel, jag har inga pengar på mobilen (måste fylla på snart!) så kan inte smsa Frågan kan du men här är svaret.

"Tyvärr inte. jag har bara (?) en kamera och kan inte vara utan den i en hel jäkla månad!! Sorry, puss ♥"



Edit:
Svaret var inte på kommentaren, utan på smset :P

En hemmafru-medalj tack!

2009-10-22 14:16:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tror ni jag är lite stolt med mig själv eller? Vet ni hur mycket jag hann med igår!



Nu är mitt rum liiite cleanish vaa ?!

Storsjöskolan (Y)?

2009-10-22 13:44:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Finns det nåt antli-kli-medel mot mygg (förmodligen) I så fall ge mig ett! Jag vet inte hur, men på nåt sätt har jag lyckats få ett myggbett i pannan! Otroligt störigt!

Måste ju även ta upp en grej, kan man hissa storsjö? Egentligen inte, men vi har typ fått slutat tidigt varje dag hela veckan.

Måndag: Slutade 14.30 men hade sovmorgon.
Tisdag: Slutade 11.50 - 1 tim & 40 min tidigare än vanligt.
Onsdag: Slutade 13.20 - okej bara 10 min, men so, lite iaf.
Torsdag: Slutade 13.20 - 1 tim och 10 min tidigare än vanligt.
Fredag: Fortfarande oklart, men ska sluta 11.50.

Asså, ja ni ser ju själva. Våra lärare är hyggliga.

Min fobi för hår

2009-10-21 14:43:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Yttligare en anledning till att jag borde raka mig. Jag tycker att hår är så jäkla äckligt! Inte på huvudet då, men andra ställen, benen, under armarna och på andra privata ställen. Och när killar har hår på bröstet.. Men haha, jag säger inte att dom inte ska ha hår, men den diskutionen orkar jag inte gå in på.. Haha, konfalägret <3 Då togs det ämnet upp. 

 Iaf så har jag tagit mig hem från skolan, och nu väntar ett fullspäckat schema här hemma för mig, hemmaafruargrejer..  

Tidsinrutat Schema

2009-10-21 07:43:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God Morgon.

Ska snart dra iväg till skolan, dvs om jag orkar.. Nerå. Men ja, fett segt att kliva upp så här tidigt varje dag! Men det är bara tre dagar kvar nu, sen är det loooov !!!

Der är typ första gången jag har hunnit sitta vid datorn på mornarna. Jag har ett ganska inrutat tidsschema på morgonen, och bryter det är det risk att jag kommer för sent.. Haha, the true life of Jonna. Men idag blev jag klar långt innan, pga att jag har vart tvungen att tävla hela morgonen med mina småsyskon, annars blir dom aldrig klar. Elin hade fått på sig långkalsonger & ett par jeans på en kvart! Och jag vet inte hur länge hon satt och åt, osv.. Oliver är iaf lite snabbare.

Men nu måste jag gå, ha en bra dag, så hörs vi när jag kommer hem då. vid 14.40.. Puss€

Rakad

2009-10-20 18:58:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår! Allt ser förjävligt ut. Jag tror att jag ska raka av mig hela skiten. Tänk vad praktiskt:
 
 - Man behöver inte tänka på hårfärg, och hålla på färga och så.
 - Man behöver inte klippa sig för håret blir inte slitet.
 - Man behöver inte borsta/kamma håret varje dag, snarare aldrig.
 - Man behöver typ inte tvätta håret, i så  fall bara ta lite tvål på skallen typ..

Fan att jag är tjej och aldrig skulle kunna ha rakat hår.

Just nu håller jag på att spara ut mitt hår, och då blir det värsta slitet och så. Och dessutom plattar jag håret varje dag.. ÅÅÅH!! Whatever, ingen puss.

Två timmar tidigare

2009-10-20 12:27:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejsan, kass uppdatering jag vet. Aja, fick sluta typ två timmar tidigare idag. Vi hoppade över idrotten eftersom vi gick över på orienteringsdagen. Skit samma. Ska ner på stan en snabbis med folk. Sen antar jag att jag ska hem och plugga. Måste sälja lite kakor också. Jag har typ bara två kvar nu.

Och juste, bilder från helgen kommer. Bara nästa gång jag är hos mamma, jag glömde USB-sladden juee. Om inte minneskortet passar in i datorn, får prova sen för nu hinner jag inte.

PUSSHEJ ♥

Måndagar (Y)

2009-10-19 15:17:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjabba Tjena Hallå.

Jag gillar måndagar! Först och främst har vi sovmorgon, sen inga jobbiga lektioner förutom SO, man hinner inte bli så hungrig eftersom vi tekniskt sett äter en timme tifigare. Och efter lunch har vi mys-slöjd. Sen är det Chuck på tv.

Nu ska jag logga in på den gamla datorn (där jag faktiskt har en sorts ps) och försöka göra en ny design. Puss&Kram

Facebook & Vuxna

2009-10-18 19:47:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vad bra att jag är ett så troget fan av bloggvärlden. Grattis Foki för titeln Årets Blogg. Och grattis till alla som vann något på Blog Awards.

Har precis hjälpt mamma att fixa facebook, haha. Ni skulle ha hört alla vid bordet på(i?) arcura idag. Herregud. Jaja, datorer och olika communities går helt enkelt inte riktigt ihop med alla vuxna..

Ska göra en hiss/diss lista nu också.

Smarta Ebba & Jonna

2009-10-18 12:34:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorning babes.

Ska snart hem till mamma, jag ska ju på 70-års kalas idag, fira morfar.

Men igår då.. Ex3 Var jätte duktiga och ja, det var väl inget speciellt. Förutom att när jag och Ebba A skulle hem så var vi så smarta att vi missade bussen, haha det behöver vi inte gå in på. Och det var ju den sista bussen så jag kom inte hem. Så pappa var tvungen att ringa en taxi åt mig så jag kom hem, hahaha. Ja, men somsagt det behöver vi inte gå in på.

Nu ska jag äta en äckelkorv sen, sticker jag. Återkommer, ikväll. Puss

Puss

2009-10-17 17:36:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejsan Svejsan, jag lovade ju ett inlägg, eller hur ?

Idag har jag och syster vart på stan, köpte ett par lackleggings & en t-shirt.

Ikväll ska jag till Lungvik och kolla på E.E.E.

Nu ska jag hjälpa elin med nåt, puusss


Mobilblogg

2009-10-17 13:46:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tja, sitter på badhuset och äter en kycklingsallad, tack julia för att du fick mig att äta det här. Är hos pappa också, gårdagen gick bra, jag och Olivia hade kul. Men nu ska jag gå hem <3 puss återkommer

Jag glömde

2009-10-16 15:44:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är väl ingen som besöker Kissie's blogg idag !

It's all about me

2009-10-16 15:38:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hola, ursäkta uppdateringen. Men igårkväll funkade inte vårat internet, så jag var tvungen att krångla på. Sen så vra jag kvar på skolan ganska länge idag för vi fick fika av Moster eftersom att vi hjälpte hon igår med att slänga skräp på skolan (min moster jobbar på min skola). Vi fick även åka runt i en kundvagn runt i skolan, happyface säger jag bara. Nog för att det var ganska smärtsamt att klämma ner sig två stycken i en sån där liten vagn, men det var helt klart värt det!

Idag var det checkdag också (man får jobba med vilket ämne man vill under hela dagen). Mycket SO och NO blev det.. Favvoämnerna, eller ?

Snart ska jag till far och sitta barnvakt ikväll då, Olivia G ska joina mig (förlåt men jag måste) :D Vi ska nog bl.a titta på Titanic, det var länge sen. Och imorgon ska jag på Lungviksgårn och kolla på Ebba, Emma & Erica när dom spelar. Och sen på söndag ska jag på 70års-kalas, morfar fyller år. Vi ska på Arcura och äta.


COOLINGEN

2009-10-15 15:33:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hahaha, bara för att jag är så sjukt cool så spammade jag nyss Dessies blogg - HAHAHAHA men man måste ju få vara omogen någon gång i sitt liv, eller hur ? Och så kan man ju hoppas på liiiiiite mer besökare :D Oops, smilis ...

Nu ska jag snart på dans, jag är inte pepp.

Redigerig till högsta grad

2009-10-15 14:51:38 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Före/Efter


Före/Efter


Före/Efter


Haha, jag var tydligen inte så bra på sånt, men sista bilden ser ju asläskig ut, enligt mig.


Nudda bara

2009-10-15 14:50:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Börjar dagen eftermiddagen med ett svar .



Det är bara att nudda (stavning?) "bollarna" så delas dom av sig själv. Man behöver inte klicka eller nånting, bara nudda med datormusen på den.. Svårt att förklara, men ..

Facebook-mail (N)

2009-10-14 18:30:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Asså åh, förlåt för alla småinlägg, men en grej till bara. Som en liten mini-diss.

Alla jävla mail man får från facebook hela jävla tiden!


och det fortsätter neråt hela tiden, sida två, sida tre osv

Jag är hopplös

2009-10-14 18:23:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Även att jag börjar grina varenda jävla gång !  

Seriöst jag måste ladda hem titanic till helgen.

puss

Det är ett måste

2009-10-14 18:05:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag måste jag ut och sälja kolor & kakor, nån söt, snäll person somm vill sällskapa mig (a) Smsa i så fall!

Hhihi, en fördel med att ha blogg är ju att man kan kontakta personer :)

Jag & Olivia leker med kameran

2009-10-14 17:18:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Låt bilderna tala för sig själva ..








Step for step

2009-10-14 15:20:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Detta inlägg tillängnat Ebba.

Steg för steg - hur man laddar ner låt från MediaConverter.



1. Öppna ett nytt fönster och gå in på http://mediaconverter.org

2. Klicka på "enter a link"-knappen




3. Gå in på http://youtube.com

4. Skriv in den låt du vill ha i sökrutan, ex. Britney Spears - Three

5. Kopiera webbadressen




6.  Klistra in webbadressen i rutan som kom upp när du tryckt på "enter a link"-knappen.



7. Tryck på "go to the next step"-knappen

8. Välj mp3

9. Tryck OK & Start - vänta sedan

10. Tryck på "download"-knappen och välj sedan Spara. Sen har du låten.


OMG JAG ÄR KLAR!

2009-10-13 19:26:12 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Haha, jag blev besatt!

Först!



Efter en lååång stund :



Efter en ännu läääängre stund:


Jag är klar ! Seriöst, har jag ett liv eller ?




Jävla fula fan

2009-10-13 18:26:45 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


ÅH VAD JAG ALDRIG BLIR NÖJD !
Jag vill ha en ny, fin, snygg, bra, proffsig, underbar (osv) design. En som alla ba; OMG SHIIIT! VEM ÄR DEN DÄR PROFFSIGA DESIGNAREN!! Asså, mina blir så jäkla fula, och jag har inte ens photoshop! Snälla söta rara mamma, jag önskar mig photoshop när jag fyller år! Skriv upp det!

Tills så läge, är den ingen som vill göra min fucking desgin, åtminstone bara headern! Sadface.

Tidsfördriv

2009-10-13 17:12:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hittade DETTA HÄR. Nu har jag nåt att göra några timmar framöver, Maja kunde inte för hon skulle på visning. Jag vill göra någonting ikväll! Men alla mina kompisar är upptagna! Läxor, prov, träning, dans, fotboll, basket bla bla bla. Man har ju ingen fritid! Så hör av dig om just du vill hitta på nåt! Hejdå.

Ut och sälja burkar

2009-10-13 15:34:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjoooobreee bloggen !

Var på badet sista timmen idag, fett skönt ! Snart ska jag ut och sälja kakor med Maja. Länge sen man såg henne. Sen måste jag hem och plugga, sjukt mycket läxor.

Iaf så ska jag sluta skriva smilisar i min blogg, för det är ganska störigt enligt min åsikt, men bara massa :, ), ( osv tecken överallt. Så nu är det slut på det, kanske...

Aja, erbjudandet står fortfarande kvar om ni vill köpa kakor 50 kr/låda (hihi, tänkte precis göra en smilis, men raderade den).

Pusssenn

JONNEYYIS TIPSING

2009-10-12 18:49:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




mediaconverter.org - en jätte bra hemsida att ladda hem låtar på (Y)

picnik.com - en jätte bra hemsida att göra ursnygga halloween-bidler på (Y)


dock väldigt slarvig och oseriös bild, ska göra en snyggare imorgon :)

pusss

Dagnes fakta

2009-10-12 17:10:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag & Ebba är pluggkompisar. Vi måste ha suttit hur många timmar som helst.. Ska snart åka och hämta kakorna som klassen ska sälja hos Manne (förmodligen). Vi ska sälja 17-18 lådor var! Så om någon är intresserad av att köpa så varsågod. 50 kr/låda.

Inkrypandes

2009-10-11 21:32:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Asså, vems jävla idé var det där ?

Vi började helt plötsligt krypa in i det s.k sällskapsrummet där alla ledare satt, asså bara kröp in ?


Konfaläger

2009-10-11 21:27:33 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


(jävla kompicerat när alla heter likadant, men första bokstaven i efternamnet blir det nu)


Jag pallar inte skriva så detaljerat om helgen, det kommer ändå inte vara nån som läser det då. Men lite överblick får ni :)

Fredag: Vi kom dit, till Vallbo strax efter sex och åt middag, tacos direkt. Sen typ tjafsade -Ebba, Olivia J, Hanna & Sandra- mot -Betty, Olivia L, Moa N & Emma J- om vem som skulle få 4-rummet, eftersom det bara fanns ett 4-rum, ett 3-rum (som Lolla, Matilda & Elina skulle ha) och resten 2-rum. Och då skulle dem lotta. I sista sekund bestämde -jag, Emma L, Erica & Rebecka- att vi också vill eha det xD Och vilka tror ni fick det ;) Vi såklart! Sen gick vi ner och typ spelade spel och massor.


Emma J, Betty & Rebecka


Emma L & Olivia L


Erica & Emma L


Emma L, Ebba & Jonna/Jag + en äcklig"cola"


Olivia L kröp i sin väska


Ebba, Erica, Emma L & Betty


Jonna, Olivia L & Hanna

Lördag: Blev väckt klockan åtta! Massa övningar och lekar ute, jag och Olivia J var domare för våra fötter klarade inte av det :P Hon har opererat sina fötter och jag stukat ... Iaf så var det PARTY, eller party och party, party i Vallbo på ett konfaläger ;) Alla var helt crazy, och vi ritade P:n i ansiktet som stod för massa saker, bl.a PARTY dårå. Sen försökte vi övertala ledarna om att vi skulle få vara uppe längre eftersom vi var tvungna att gå och lägga oss kl 12, men det gick inge vidare.. Iaf så skulle vi försöka samlas i vårat rum vid 1-tiden (på natten), alla skulle smyga in till oss när ledarna sov, men det gick inte för dom vakade över oss som nå jävla vakter! När vi skulle sova så låt vi och prutta med armhålan - moget JAG VET ! Och Betty var desperat.



Det var mkt snö där ;)


Hej jag heter Jonna och jag har en så intressant blogg att jag tar kort på min mat...


Lek-time


Jag & Olivia J domare och skrev ner poängen, KOK står för Karlsson Och (K)Co


Jag & Olivia J förstod oss inte riktigt på detta. Om man vill ha ljumet vatten då ?


PARTY-PEOPLE


FEST-FOLKET


Minne för livet <3 Haha, en tavla gick sönder också :P

Söndag: Uppstigning åtta och allmänna saker. Bl.a en teater med Moa N, Lollo & Hanna :D Sen åkte vi hem och kom fram vid 15.00, allsåg på bussen (Y)


Den ända buss-bilden som togs

Nu ska jag sova, för jag är sjuuukt trött. puss

Ready for some videos

2009-10-11 15:57:38 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Hann inte få in alla bilderna på datorn innan kameran dog, men dom kommer, trust me. Medans lite videosar.


Orkarna ni inte kolla på hela (vilket ni borde) så börja vid 0.30 typ.


Vi skulle göra en låt för vi ar tvungen att gå in på våra rum 00.00 på nätterna, och då protesterade vi, vilket dock inte funkade...

Home sweet home

2009-10-11 14:58:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hemma, och det är så jävla skönt! Håller på att laddar in bilder och sånt nu, jag förklarar helgen utifrån dem, annars blir det så jävla mkt text.

puss

Gårdagen + Dagen

2009-10-09 15:16:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag ska vara lite generös och skriva ett långt inlägg (berättar längre ner).

Igår åkte jag hem till pappi och grattade Elin-Phelin. Cornelia m. familj kom bl.a =D Låt bilderna tala för sig själv.

Mitt oerhört snygga kort ;) Visst är jag grym, kan ju passa på att säga att jag gjorde på 5 min, oops.


Pizzeria Oden -  födelsedagsmat


När Elin är som lyckligast


Da Cake !




Kan ju även passa på att säga att hon blåste ut alla ljusen på ett blås.

Orkar inte heller rabbla upp allt som hon fick, men bl.a en mobil - AVIS

Idag var jag på skolan, gick tre vanliga lektioner
SO - jobba med frågor (historia, industriella revolutionen- skit kul, verkligen)
Idrott - Fritt ! Johan var lite galen bara ;)
Ma - Hade moster...

Sen äta och upp till Marcussonsbodarna ! OMG vad jobbigt det var, vi körde dessutom fel och värsta omvägen! Sen ut och orientera, det tog 1 h & 20 min för mig HAHAHAHA ! Jaja, jag stukade foten och dog halvt! Men det var verkligen askul, jag njöt varje sekund - dock inte sant ..

Aja, nu måste jag packa, för jag åker på konfaläger över helgen, till Vallbo. Kameran medföljer, det är just därför jag skriver långt (för att vara mig) för jag kommer inte kunna uppdatera på hela helgen. Aja, ni får stå ut ;)

pusshej hörs på Söndag

AJ :'(

2009-10-09 15:04:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Ville bara säga det att jag har stukat foten! Helgen är förstörd. Hejdå.

Mitt liv är inte på topp

2009-10-08 14:57:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har SO bokstavligen! Punkt slut!

Nu idag har jag fullt upp, så jag hinner tyvärr inte uppdatera. men jag skippar dansen idag pga av plugg, visst är det förjävligt! Ska ta spruta nu också. Jag ska faktiskt erkänna - jag är fett rädd. Sen så måste jag ju till Elin också.

Hörs imorgon efter skolan och orienteringen (VILL INTE) FAN !

Är det bara jag som tycker att detta är vidrigt!?

2009-10-07 20:46:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..










"Fotbindning är en mkt gammal kinesisk sed som gick ut på att binda unga flickors fötter till en sådan grad att fötterna blev helt deformerade.

Bindningen skedde normalt vid ca. 6 års ålder, ofta under vintern för att låta kylan i marken lindra smärtan. Att bindningen skedde så tidigt berodde på att kroppen växer fort under denna tidsperiod, och att skelettet ännu inte hunnit bli så hårt. Således kunde foten växa in i den nya formen snabbt.

Processen tog flera år och inleddes med att man först klippte av tånaglarna, sedan bröt av alla tårna innan man hårt lindade ihop foten, från tårna mot hälen, så gott det gick. Ideallängden på den färdiga foten var ca. 3 tum och för att få benämnas lotus fick foten inte vara längre än 4 tum." - från wikipedia






Kommentera mera!

2009-10-07 16:24:07 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..



(åsikt och åsikt... aja)

Ni är sjukt dåliga på att kommentera! Jag har inte många läsare (inte direkt som Kenza på 100 000) men av dom få jag har så borde väl nån kommentera en enstaka grej iaf ! Jag älskar kommentarer, och jag svarar alltid(oftast iaf:P) om det är en fråga, det är därför jag inte har frågestund.

Jag vet att inte jag heller kommenterar så mkt, men nu ska det bli ändring på det! Jag ska börja kommentera, och ni också!

Tack & Hej ♥

Små justeringar i bloggen

2009-10-07 16:16:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Före:

RSS-saken orange och fyrkantig

Efter:


RSS-saken rosa och 3D-aktig

Hihi, håller även på fixar lite mer småsaker.

Typ tja elr nåt

2009-10-07 15:00:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom hem från skolan för ett tag sen. Hände inget spec.. Det snöade igår också :((( Jag vill inte ha vinter, inte nu iaf ! Jag måste ner på stan imorgon, och det är ett måste. Min syster fyller år på torsdag, men jag har typ fullt upp då! Först skola, sen ska jag ta spruta sen dans, och på fredag ska vi på konfaläger. Skitsamma, jag får lösa det.

Nu ska jag ner och fikaa litegranna, det är sjukstuga hemma hos mig också, Jag vill inte bli sjuk gen, så jag hoppas på det bästa !

Aja, puss

Tre saker ni (kanske) inte visste om mig

2009-10-06 15:46:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


• Jag är inte speciellt långsint - eller rättare sagt jag kan inte vara det. Och det utnyttjar min syster väl!
   
• Jag har inte klippt (finger)naglarna på flera år typ - nagelitare. Äckligt men sant och NU SKA JAG SLUTA. Ni måste hjälpa mig , ser ni mig bita - slå till mig!

• Jag är ständigt trött - på mornarna, på skolan, hemma från skolan, kvällern, natten!

Tjaa

2009-10-06 14:27:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejsan jag heter Jonna och nu ska jag ner och fika. Återkommer.

Btw, jag försov mig imorse vaknade 07.40 och måste åka kvart i om jag ska hinna!

Godnatt

2009-10-05 22:21:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vet ni vad jag är busig, nu ska jag gå och lägga mig :) puss

Nu börjar det

2009-10-05 18:38:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Måndag:

Chuck

20.00-21.00 på tv6

och Svenska Hollywood fruar

21.00-22.00 på tv3


Ugly Betty

20.00-21.00 på kanal 5

och Desperate Housewives

21.00-22.00 på kanal 5

Onsdag:

Greys Anatomy

21.00-22.00 på kanal 5

och självklart 2½ men varje dag 19.00-20.00 !

haha, det är vad jag ska se Måndag-Onsdag




Gilla / Ogilla (om åre)

2009-10-05 18:16:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




   • När Fanny & Sanne bråkar. Hahaha, vet ni hur kul det är att kolla på!? I lördags t.ex började dom tjafsa om vem som skulle spela Mario GoCart, dom typ hoppade på varandra och slog/nöpoch typ skrattade mellanåt osv. Och Fanny hade typ stukat lillfingret så hon ba; "AJ MITT LILLFINGER" och det var tydligen jättekul. Jag och Petter bara kollade på varandra och började asgarva. Tack syskonen Asplund för att ni fyller mina åre-dagar med skratt

   • Gratis internet på bibblan. Vi tog med datorn till Åre, men inte trådlösa internet ? Då är det ju superbra att det är gratis internet på biblioteket i Åre, eller hur ?! 

   • Balkongen mellan "oss". I Åre bor jag (plus min familj) precis brevid familjen Asplund (Fanny & Sanne) och då är det en balkong emellan våra lägenheter som man kan gå på så man slipper ta ytterväger, bra va ?! ;)




   • Bussarna i Åre går inte på sommaren. Egentligen skulle "överskriften" (det som är skrivet i fetstil) räcka. men jag måste förklara lite. På vintrarna går skidbussarna, så man kan ställa sina skidor + stavar bak på bussen och åka hem till ex. Tegefjäll där jag har min stuga. en på somrarna, eller nu på hösten går inte dom. Då är ju vi barn helt handikappade. Dom vuxna har oftast druckit och då kommer inte vi in på ex. byn, eller Duved. 

   • Bowlingskor. Visst dom fyller sin funktion, men hallå - dom kan äl åtminstone designa dom lite snyggare! Hur ser dom ut? Ta en titt.

   • Åre-dialekten. Hahaha, det låter nästan precis som stockholmska! Och det gör att vi från Östersund låter värsta jämtska ut jämfört med Åre-borna. Och det ogillas!

Chuck

2009-10-05 17:03:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Faktiskt så ska jag äta nu. Ikväll är det Chuck på teve, och det tycker jag alla ska ta en titt på för det är sjukt kul! Ebba var nyss här och pluggade med mig :)

Pusssss


Skolfotots resultat

2009-10-05 16:57:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vet ni vad jag är bussig, jag bjuder på skolfotot, bara för att jag är så generös.
(jag ber om ursäkt för bixten på alla kort, men annars bev det suddigt och gult, som på första bilden)


Ser ni mig ? ;)

       
Ena halvan                    Enskilda stora               Andra Halvan


Eniskilda

Oh My God

2009-10-05 14:49:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


SKOLFOTOT HAR KOMMIT !!!

Äntligen!!

2009-10-04 23:12:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Nu säger jag Godnatt ! :)<3

Btw, filmen är värd att titta på, min röst låter cp, men sowhat!

Pics från helgen - Åre

2009-10-04 22:59:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Medans jag väntar på att filmen ska bli klar, bjuder jag på några få bilder från helgen.




Titta datumet !




Den typsika vill-inte-synas-på-bild-posen / för-ful-för-att-synas-på-bild-posen.


Storasysten & Lillebror

Lyckligtjej.com

2009-10-04 21:52:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Mamma hittade min iPod som har vart borta i typ ett halvår eller mer :D

Tack Mammii ♥

Nuläget

2009-10-04 21:19:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är sjukt segt att ladda upp videoklipp först från kameran till datorn, sen klippa ihop filmen och spara ner den, sen ladda upp på youtube och sen upp på bloggen. Men allt för er sweethearts ;)

Jonna svarar ang. flytten :D

2009-10-04 20:36:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Nej nej nej, jag ska inte flytta till åre, jag ska bara in till stan :)
Och jajajjaa, jag går kvar på Storsjöskolan.

Åre

2009-10-04 20:29:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen hemma!

Det har vart en riktigt bra helg i Åre med Fanny, Sanne & Petter :)

Kortfattat om helgen:

Fre:
Sålde fika vid ica med Julia & Olivia, haha det gick ju hyfsat. Sen ner till Åre och inget spec hände.

Lör:
Gick upp för halva tegebacken för att få se snö (trots att det snöade då!) med Elin ;) Sen ner på byn och höstmarknade, den sög bokstavligen. Vi stack hem drygt en timme senare. Spela en jävla massa Mario GoCart. Ut i mörkret och leka kurragömma med dunk :D Jag och Fanny ägde !

Sön:
MarioGoCart. Ner på byn spela bowling.
Omgång 1: Kom trea xD
Omgång 2: Kom etta !!
Totalt: Kom tvåa ! :D

Sen köpte Fanny en mössa, Sanne skidglasögon, Petter jacka och jag inget :P
Hem och spela spel osv osv. Sen stanna vid Sibylla och äta. Jag tog ett mini meal och Fanny ett big meal men dom var lika stora (?).

Nu ska jag ladda upp några videoklipp från min & Elins "backevandring".

Skol-helv*ete

2009-10-01 19:58:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har så jävla mycket att göra nu, och jag är så trött att jag bara vill gå och lägga mig !! Jag orkar inte med skolan !!!! ÅÅÅÅHHHH!!!

hejdå.

Stadsbussarna

2009-10-01 19:40:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Asså bussarna! Tvåan och sexan går till stösta dels samma väg och alltid samma tid, what's the point liksom ? Dom kör liksom efter varandra och det är asstörigt! Tänkte bara säga det ;) Och en grej till, busshållplatsen 'Lillsjöskolan' glömmer alltid busschaufförerna bort (hur nu det går till), asså dom åker förbi den så man får ropa HALLÅ!!!? Då tvärbromsar dom och man får kliva av. Jag har faktiskt vart med om det två gånger, och det är mycket, för busschaufförer ska inte glömma sånt ;)

Allmänt ?

2009-10-01 15:21:40 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tihi, orkar inte skriva ett vad-har-jag-gjort-idag-inlägg för det skulle inte bli så intressant. Det ända som hände på skolan var att elementet gick sönder så det var värsta vattenpölen vid skåpen och typ inne i vårat klassrum. Snart ska jag på daaaaansss !

Var det nån som såg Grey's igår NEEEEJ O'Malley! :'(

Iaf gårkvällens (säger man så?:P) stjärna var ju Erik Grönwall ! OMG säger jag bara. ¨



Kvällens idol tävlande:


Jag hejar på Tove, hon är bra :)

När flyttar jag ?

2009-10-01 14:57:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Börjar dagen med ett svar.

 

Svar:
November/December :D

Oops, det här inlägget skulle publicerats imorse, whatever ! ;)