Off I go

2010-04-30 19:25:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sticker jag iväg och möter upp Emma & Olivia. Vi ska titta på majbrasa sen hem till Emmis och mysa, no more! DRESSCODE 30 April

2010-04-30 12:16:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Tröja Vila | T-shirt Jeansleggings H&M

Mamma har nu tvingat iväg mig på affären, herregud... Ha en bra dag

Valborg

2010-04-30 10:41:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej jag heter Jonna jag är sjuk och besatt av Vampire Diaries. Ni anar inte hur spännande det är nu. Men min dator är så seg så det tar typ en halvtimme att ladda ner ett avsnitt. Men snart är det klart för avsnitt 16.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Jag vet att vi ska ha middagsgäster och jag skulle ut med Olivia och kolla majbrasa haha, men jag vet inte om jag orkar. Vi får se ikväll. 

Happy Valborg's day eller nåt ahah. 


Mina 2 senaste(...)

2010-04-29 22:40:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


• Kungen är bäst! Jag älskar honom. Efter att ha kollat på "Familjen Bernadotte" så har jag kommit fram till att Svenska kungen är cool. Och jag måste berömma "Hey Baberiba" som har den perfekta imitationen. 

• Vampire Diaries är bättre Twilight. Hittills iaf, vet ju inte hur de andra filmerna i T blir, men VD är grymt! Ligger just nu i min säng och har kollat på det senaste avsnittet på tv6play (som kom upp några minuter efter sändning på TV!!) och håller på ladda ner nästa avsnitt, dock på engelska, men whatever. Det blev så spännande så jag stod inte ut att vänta en hel vecka. 

Tack Julia!

2010-04-29 19:09:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..
Man ska inte önska saker för mycket. Haha...

I wish...

2010-04-29 14:12:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


...i had something to say...

Jag är hemma från skolan, på första lektionen var vi 4 (av 19?) stycken i slutet. Jag, Magnus, Manne & Erik tror jag, Julia var också där men hon skulle bort i slutet. 90 stycken frånvarande idag från våran lilla skola, det var tomt. Men dagen flöt på bra. 

Jag ska invänta middagen och sen sova. Haha, nä okej inte riktigt. Funderar faktiskt på att åka till pappa. Imorgon är vi ju ledig för det är Valborg, hyfsat nice. I guess I see you later, kisses

Saknar eeeeeeer! ♥

2010-04-28 21:30:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Varenda en jag pratar med som är i spanien just nu har det jättebra, åh vad jag önskar att jag aldrig slutat. Aja skitsamma, skulle somsagt inte stått ut i 2 år till i fotbollen. 

Nu går jag och gräver mig ner i alla mina läxor (trots att jag inte har några, kändes bra att säga så) och hoppar in i duschen. Imorgon blir det sista skoldagen innan lovet, skönt med ledig fredag. 

Vi höres lovers. Pusshejjj♥


Long long time ago, saknar knipvägen...

Dragit fram massa spel

2010-04-28 17:34:13 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag fick nåt ryck och letade fram alla mina gamla data-spel. Tyvärr så är dom flesta och roligaste spelen hos pappa men några fanns här hos mami också. Så nu ska jag lägga mig i sängen och spela. Jag inleder med Pettson & Findus och mucklornas värld. 

*

UPDATE: Varför ska allt hända mig?


Självklart skulle fodralet vara tomt.

Ghost Whisperer

2010-04-28 16:07:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Min data krånglar, det funkar knappt att starta upp datorn. Igår när jag skulle sova gick det inte att stänga av den så jag var tvungen att ta ut den från mitt rum för jag kunde inte sova när den var igång haha. Men nu har jag äntligen fått igång den. Jag kar kollat på ett avsnitt av Ghost Whisperer och fikat för att fördröja tiden. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu, men det är bäst och vänta så jag får lite middag också :)

Kan ju svara på en fråga när jag ändå är igång.


Svar: Haha jaa, det var hon som vägrade äta mat, det gör hon varje dag. Hon är ingen mat-människa. 

Pedagogik

2010-04-27 17:54:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


För att få lillasyster att äta krävs lite förhandlingar av mamma. När du har ätit upp maten så får du en överraskning! Den här överraskningen kan vara allt, i går var det massa frukter tex. Men det som är bra är att även jag tjänar på detta med tanke på att jag också får ta del av överraskningen. Idag var jag lyckligt lottad. 

Me & my monkey

2010-04-27 14:58:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sticker jag iväg till stadens gröna gator med Olivia. Seeeeee you :)


En dag på skolan för inte så länge sen

Tro mig, det är äckligt!

2010-04-27 13:46:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Jamtli

2010-04-27 13:23:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi har nu vart ute i detta hemska väder nästan hela förmiddagen. Vi har ju varit på studiebesök idag på en "utställning" om andra världskriget. Det var ganska roligt och allt slutade med att vi satt ute och grillade korv till lunch. 

Nu ska jag bara vänta på att Olivia slutar så vi kan åka in till stan. 


Det första alla gjorde var att springa till den lilla båten på Jamtli och började leka, mogen klass ;)

Skönt att få kontakt med omvärlden!

2010-04-26 22:05:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Snackade precis med lite folk från Spanien. Tydligen hade dom jättevarmt, dom fick äta hur mycket glass dom ville och hade redan träffat massa nytt folk. Typ tack för informationen, här var det runt 6 grader idag och faktiskt soool. Dom har tom redan bränt sig där nere i Spanien, så varmt är det. Jag deppar sönder. 

Dom håller på dampa på att vi inte har några läxor eller prov eller att vi inte behöver jobba på lektionerna utan bara behöver leka. Men dom ska inte säga nåt. Dom är fortfarande i Spanien och jag är i Sverige, INTE KUL!Nu går jag och lägger mig eller nåt, ha en bra kväll. Puss

PICCCCCCCCCS

2010-04-26 16:56:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är fortfarande deprimerad, men har vart hem och hämtat min dator hos papi så nu har jag nånting att fördröja mina dagar denna vecka med haha. 

Lite bilder från vårshowen är aldrig fel. 

Några bilder snodde jag från Olivia, Ebba & Sanna haha.

Deppar

2010-04-26 14:49:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hej bloggen, hej på dig bloggen. 

Hemma från en underbar dag på skolan. Nej, inte alls. Alla är i spanien nu, vet ni hur deprimerad jag är. Jag kan inte ens tänka tanken på att dom ligger på en strand nu med 20+ (om inte mer) och badar och äter och har det gott, medans jag sitter framför skolbänken och jobbar matte. 

Jag kan trösta mig med att imorgon har vi studiebesök hela dagen och slutar efter lunch och på fredag är vi lediga. 

Nu måste jag springa till bussen, komemr snart haha.-

Borta bra men hemma bäst

2010-04-25 16:06:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag hemma och redo för att återta bloggningen igen. Vi kom hem igår egentligen men då stack jag direkt på den sista showen. Och jag har ingen dator heller för den har jag glömt hos pappa, så just nu sitter jag på mamis dator. Måste åka och hämta den idag.

Jag har varit ute och steeekt på balkongen idag, solen har ju äntligen hittat hit till Östersund. Sen så har jag varit ute och lekt med Mira i alla lekparkar i närheten, i ungefär en timme. Vilken snäll syster jag är va.

Senare kanske jag & O ska **** igen. Om hon har tid, läxor vet ni. Jag är helt läxfri nu, det känns underbart. Och jag har en känsla av att veckan kommer bli ganska soft med tanke på att mer än halvla klassen kommer befinna sig i Spanien. En aning orättvist.

Jag ska nu se efter om jag hittar lite konfabilder på FB för jag hade ju inte med mig någon kamera.


Right now, kort sugrör


Vi har det bra, vi här bak i bussen å vill...

2010-04-23 10:41:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi har det bra, vi här bak i bussen å vill ej va med om en krock. Bloggen är tillbaka på lördag eller söndag.


Vårshow #2

2010-04-22 18:06:23 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I'm ready to go. Wish me good luck!Vårshow yesterday

2010-04-22 14:43:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag får ursäkta mig för er som verkligen hatar dans och som tycker det här är sjukt ointressant, men då låter man bli och läser min blogg nu under Vårshows-helgen...

Bilder från gårdagen inne på storsjöteatern när vi höll på fixa oss. Riktigt tjusigt...Det gyllene bandet

2010-04-22 14:14:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är taggad inför kvällen! Vårshow nummer 2, och nu ska vi lyckas, haha. 

Imorgon drar jag på konfaläger = no blogging under helgen. Och när vi kommer hem ska alla tjejer som spelar fotboll i mitt gamla lag åka till spanien, det är surt att man slutade ibland. Dom blir där i en vecka och lämnar mig + 2 till tjejer i klassen, haha. 

Jag har precis fikat litergranna och måste packa ihop alla mina grejer till lägret. Jag & Olivia ska nämligen in till stan och göra en liten hemlis senare innan dansen. 


Det gyllene bandet, haha ne, det är inte så gyllene färgen håller på att gå bort efter snart tre dagar...

Fail

2010-04-21 22:36:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nämen asså första showen blev ju jättelyckad, hehe. Not. Det gick säkert bra för många men inte våran grupp. Den var ju uppdelad i två delar, ena halvan skulle komma in från ena hållet och andra halvan andra hållet. Dom från ena sidan blev aldrig insläppta för Wendla sa att dom inte fick gå in. Så då stod vi andra där på scenen och dansade 2/3 av dansen själva haha. Sen kom alla andra bara inspringades, det måste sett jättefult ut. Imorgon måste vi få till det bättre, haha. 

Nu hoppar jag in i duschen och tvättar bort mitt smink samt de 1000 kilon hårspray jag har i håret. Ett ord: Fail! Berättar mer när jag kommer...

2010-04-21 20:38:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ett ord: Fail! Berättar mer när jag kommer hem...


I'm going off

2010-04-21 18:10:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då sticker jag på livets första vårshow, önska mig lycka till!

Grattis Magnus

2010-04-21 15:08:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hellu alla bloggfans. Jag är hemma från skolan. Magnus (mammas kille) fyller år idag så jag åkte hem hit till mamma för att fira han. Så snart blir det främmande och tårta och presenter. Hur mycket man än fyller ;) Och jag vet ju vad han ska få, men jag vill inte avslöja något, tänk om han läser...

Ikväll är det iaf 1:a showen av fyra (?) men jag kan bara vara med på två, för jag måste på konfaläger, haha. Annars fick jag inte konfa mig.

Aja, ni får ha en bra dag utan så mycket blogging från min sida. Pusshejj.

Up 2 u

2010-04-20 21:54:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Att komma på nånting att blogga om är inte alltid lätt. Utan snarare tvärtom - alltid svårt. Så därför blir det alltid en massa ointressanta inlägg, men det verkar ju uppskattas, hos vissa...

Och det här med att vara seriös på kort är heller inte min starka sida, det går liksom inte att le framför kameran, undantag skolfoto...


Jag förstår att ni gillar dom här väldigt seriösa bildena på mig ;) Nyduschad och fin, host hehe. 

Men meningen med det här inlägget var väl att fråga er vad ni vill att jag ska blogga om? Det är förmodligen ingen som kommer svara men om ni skulle komma på nåt som kan göra bloggen bättre, släng in en kommentar, please. Är det nån speciell kategori ni vill ha mer av? Kommentera, anonym eller inte...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!

2010-04-20 18:41:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vill bara skrika rakt ut nu. Varför, varför, varför?! Har inte mina danslärare genom alla år sagt åt mig att inte försöka om man inte har stretchat. Alla gånger jag nånsin har trott att jag har sträckt mig har det bara vart lite träningsvärk, för det här, det här mina vänner gör ont.

Jag gick ut och skulle spela fotboll med min bror och hans kompisar frågade om jag kunde gå ner i spagat. Kanske sa jag och försökte, haha. Det sa bara knak, bokstavligt. Sen kunde jag inte gå. Varför just nu. Jag har nog gjort något dumt och nu vill Gud straffa mig. Åh, jag avlider. Hemma själv är jag också :(

Jag lägger mig i sängen och sörjer. Hur ska detta sluta ? Tänk om jag aldrig nånsin kommer kunna gå ner igen...


Världens sötaste tjej

Sweet home

2010-04-20 17:59:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Hemma! Det gick bättre idag, vi fick iaf till slutet. Imorgon smäller det. Det känns inte som att det är vårshow. Jag har liksom dansat i 5 år men inte vart med nåt år på showen för jag har vart bortrest varje gång. Hehe, men jag är inte så nervös. Haha, vi är med i slutet pyttelite, det är frn igår på genrepet just den delen vi inte hade tränat på, haha. Lyckat.

Smärta!

2010-04-20 14:58:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


AAAAAJ! Jag har sån fruktansvärd träningsvärk nu. Jag sprang 5 km på 20 minuter utan att stanna idag, hehe jaa, lite stolt dårå. Men det är så bra att jag inte kan röra på mig med tanke på att vi har show imorgon. Men nu är det inte långt kvar tills jag kan gå ner i spagat heller, dock på vänster ben, men jag ska börja strecha på höger ben nu. Intressant information, jag vet...

Idag har jag mer dans, vi har extraträning eftersom våran dans knappt är klar. Så uppdateringen kommer inte bli så bra idag heller. För min buss går redan om en halv timme. 

DRESSCODE 19 April

2010-04-19 22:31:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Pga den dåliga uppdateringen idag bjuder jag på en outfit bild. En outdoor-outfit, hehe. 

Ehm, så här såg jag ut idag på väg hem och till från skolan haha.

Jeans Cheap Monday | Jacka Everst | Skor Converse | Mössa Svea

Vårshow snart

2010-04-19 22:19:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Åh nu är jag äntligen hemma från genrepet. Det gick väl hyfsat bra med tanke på att våran dans inte riktigt är klar ännu och första showen är på onsdag... Men vi ska ha extraträning imorgon så det ska nog ordna sig. Synd att våran dans är så tråkig och ful.

Nu har jag ett helt häfte med matte att göra och även engelska. Sen så måste jag sova. Åh, jag har jogging runt Lillsjön imorgon på idrotten, uscha säger jag bara... 

Men godnatt eller nåt. 


Här är mina danskläder föresten. Dom ser inte bra ut, jag vet. Dom är jättefula, men skitsamma. Orkade inte ta en nogare bild heller. Ni kan ju komma och se dom live på Ons-Tor 19.00 Fre 14.00 & 19.00. 100/150 kr storsjöteatern. Eller föresten, kom inte! Jag skäms redan tillräckligt.

Hoooooooooooe

2010-04-19 15:09:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag kommer inte hinna blogga så mycket idag. Måste hem till mamma och sy klart mina kläder, sen klockan 6 börjar genrepet. Och jag vet inte hur länge den håller på. Men efter det måste jag hem och duscha och jobba matte. 

Hejdå lovers.

Hey Ho Let's Go

2010-04-18 20:35:55 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Bra pluggat idag Jonna! Beröm till mig själv för att inte ens ha öppnat mappen. Men nu sätter jag igång. 


Pluggisen ↑

Dagen

2010-04-18 19:24:47 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejhej. Nu är jag hemma och har jätteont i min rumpa, det är Majas fel! 

Jag mötte iaf upp Olivia och vi gick runt en stund, det är ju inte så många affärer som har öppet på söndagar i Östersund. Men iaf så träffade vi Ebba A & Maja A så vi var med dom. Sen var Olivia tvungen att åka hem och vi andra tog bussen till Lillänge för Maja skulle köpa skor. Men hon hittade inga så vi tog bussen hem till Ebba så vi kunde hämta hennes cykel så vi kunde cykla till Ica Maxi. Där fanns det inte heller några skor så vi cyklade hem igen och Maja åkte hem. Jag & Ebba sprang runt på stan som var stängd sen åkte jag hem och åt.

Nu ska jag ut och spela "plutt" med min lillebror och hans kompisar så snäll som jag är. Fråga mig inte vad det är för jag har ingen aning. Om Olivia orkade och hade lust skulle hon komma ut. PussssssI've got plans for my day

2010-04-18 13:33:32 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Plans with my lovely friend Olivia. Smell you later, bitches. 


Usch hemsk bild. Klockan var 6 på morgonen och vi hade inte sovit en blund, på väg hem från övernattningen på skolan. Herregud...

Morning Sunshines

2010-04-18 12:55:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon allihopa. Jag ligger i min säng nyvaken och jag tror att det lyser in solsken i mitt rum. I så fall vore det underbart, för vi här i Östersund har nog inte sett solsken på evigheter. 

Idag hade jag planerat att åka och hämta lite grejer för jag ska egentligen till mi padre idag. Jag tog inte med mig nåt igår så osmart som jag är. 

Sen så måste jag sy mina danskläder för imorgon är det genrep och då måste man ha dem. Och så måste jag ta tag i engelskan, om jag ska behålla mitt MVG måste jag göra bra ifrån mig. 

Aja, ses senare för nu ska jag äta frukost. 

Bild från igår tagen från Fannys blogg. Jag är verkligen en naturlig skönhet.

Trött tjej.nu

2010-04-18 00:01:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Fanny & Sanne har precis åkt hem och jag sitter nu här med Elin och Olivia Hallman. 


At Elins rum

@ daddys place

2010-04-17 15:59:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag åkte hem till min käre fader för jag fick reda på att vi skulle få finfrämmande ikväll. Nämligen Fanny med familj som kommer hit för middag. Sounds good. 

Just nu hoppar jag och syster runt i hennes rum och dansar till Welcome to the club, haha. 


Right here right now, en naturlig skönhet, eeeh...

Härligt att...

2010-04-17 14:00:18 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


... alla min inlägg försvinner
... jag vaknade 11, ej utvilad
... jag inte orkar göra nåt idag
... min blogg kanske suger
... det är minusgrade ute, typ...
... jag har noll blogglust
... jag måste plugga engelska på en lördag
... jag ska äta lunch nu
... att jag inte har något liv

Himla onödigt inlägg

2010-04-16 23:01:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Liten sneakpeak på vvåran danskläder.


Gult neon tyg som lyser på scenen pga UV-ljuset klippt i fransar både på armarna och benen, jääääääävligt fult. Jag skäms ihjäl.

En annan kul grej: 


Snart 1000 inlägg - det ska vi fira. 

Nu lägger jag mig i sängen och kollar på en film. Jag har ju en hel del filmer att se. Bl.a 2012 & Avatar, har faktiskt båda två på datorn med har inte haft något intresse att kolla på den... Vi får se, men godnatt så länge då.

Kuuuuuuul

2010-04-16 19:57:11 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Kul att enda helgen jag inte är i Åre typ. åker Blondinbella dit. Hade ju vart kul och se en liten kändis där nån gång faktiskt, förutom på Rix FM festival är VM 2007.

Hämma

2010-04-16 17:59:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag köpte ingenting... Jag hittade supermycket kläder idag och även en bikini. Men sen insåg jag att jag var pank. Jag hade typ bara 200 kr. Jag måste vänta till månadsskiftet så jag får månadspeng. 

Jag & Emis mötte även upp Ebba & Betty. Vi tog en liten fika på Törners också. 


Här har ni turisterna. Jag gillar dom där tröjorna.


Hahaha, jävla mobboffer. Är man med Ebba får man kort på allt, även när man står och provar kläder. Hon är fotonarkoman. Men det är bra. 


Happyfaces

Svar på tal?

2010-04-16 17:16:30 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..
Hehe, okej, förlåt. Grekland menade jag väl då... Same same but different.

Jag sticker iväg...

2010-04-16 14:29:49 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


...ner till stadens gråa gator och letar mig en bikini med Emma nu. Ha en bra dag allesammans. Min har iaf vart bra hittills. Klass 8c på Storsjöskolan i Östersund är bäst på Volleyboll - speciellt tjejerna. Och min kamera är på väg på lagning, antagligen. Och sommaren med mor är planerad - husvagn i Sundsvall + Turkiet, men det visste ni ju redan. 

När jag kommer hem ska jag fixa danskläder. 

HEEEEJ DÅÅÅÅÅ

Daaaaaaaaans

2010-04-15 20:00:38 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Första genrepet innan vårshowen är nu avklarad. Jag kommer skämmas ihjäl. Våran dans är så sjukt dålig och ingen kan dansen och vi ska ha asfula kläder på oss. På tal om det så måste jag fixa mina kläder nu. Kan lägga upp en bild på dom när dom är klar. 

Nu ska jag ta och checka in Vampire Diaries sen göra lite engelska. Jag har prov nästa vecka. 
DRESSCODE 15 April

2010-04-15 14:40:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
Jeansleggings H&M | Linne x2 & Kofta Gina

Boriiiing

2010-04-15 14:15:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har verkligen ingenting att skriva om. Har suttit här i en halvtimme och försökt att skriva nåt. Jag kan ju göra som jag alltid gör och skriver om min skoldag, men hur jävla intressant är det då? Då kan jag ju lika gärna låta bli att skriva, utan kamera suger livet, överdrivet ja...

Halv fem idag har vi "lilla genrepet" till dansen. Vi har varken placeringar, kläder eller en full dans. Livet är underbart. 

Imorgon är det freeeedag och äntligen helg. Sen är det bara en vecka kvar tills alla fotbollstjejer åker till Spanien med sitt lag, ibland ångar man att man slutade. Det blir jag och två till tjejer i klassen kvar hemma, i en vecka. 

Sen så har jag konfaläger och dansuppvisning samma helg. Valet är väl ganska självklart, dansuppvisning. Men om jag inte går på lägret kommer jag kanske inte få konfa mig. Hjälp mig. Jag har dansat i fem år och inte vart med på en enda uppvisning pga att jag har vart bortrest varje år.

MIRROR

2010-04-14 20:13:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Vet ni en sak?

2010-04-14 18:22:44 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag hade jättestora problem med att välja header den här gången. Jag gjorde fyra stycken som var nästan identiska. 

1. 
det här var den första jag gjorde, jag störde mig så mycket på bilden till vänster så jag tog bort den...

2. 
... då blev den så här, men den var så tråkig så jag la till blommor...

3. 
... då blev den så här, men det såg så rörigt ut så jag tog bort blommorna till höger...

4. 
... och vips så har vi dagens header


DRESSCODE 14 April

2010-04-14 17:28:36 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..Jeans (Gamla, haft dem sen 6:an) Bikbok | Tröja JC | Linne Gina

Utvecklingssamtal

2010-04-14 15:37:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jamen tjena alla bloggfans. 

Jag hade utvecklingssamtal idag, det gick väl bra. Man gör inte så mycket, man går bara igenom sina omdömen typ. Sen så hade vi fika, det var mest ballerinakex för det var ingen som hade orkat bakat. Men det var gott ändå. 

Och sen så fick jag skjuts av Rebecka på cykeln till busshållplatsen, haha, precis när vi kom ut ur skolan såg jag bussen komma så då racede Rebecka och jag hann faktiskt med. Tack Rebecka haha. 

Nu hade jag tänkt och ta något och fika, hungrig som man är. Och juste, det var pannkakstävling på skolan, Magnus åt 15 stycken! Usch vad äckligt. 


Så här bra är min kamera just nu... Måste verkligen lämna in den på lagning.

DRESSCODE 13 April

2010-04-13 20:51:13 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Liiiiite sent, men skitsamma, det är ju iaf nåt. 


Jeansleggings Strumpor H&M | Kofta Gina | Linne Vero Moda


Om 10 minuter börjar DH och jag har varken hunnit städat mitt rum eller bakat, jag som skulle lägga mig tidigt idag...

Fullt upp

2010-04-13 18:28:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nämen tjena allihopa. 

Jag ber om ursäkt till er som har vart väldigt trötta idag och suttit vid datorn och inte haft något att göra som ville läsa min blogg så har jag inte uppdaterat någonting. Förlåt. 

Men nu bloggar jag :D 

Jag åkte ner till staden idag efter skolan och tog den där sprutan, det gick bra. Det gjorde lite ont några timmar efter men nu har det gått över. Tur att jag inte är spruträdd, för det känns som jag tar sprutor hela tiden. Är det inte livmoderhalscansersprutan så är det svininfluensansprutan eller nåt vaccin som man måste ta om man ska utomlands. Iaf så var jag med O på stan en stund efter det, hade dock inga pengar med mig så jag kunde inte köpa nåt. Hittade ett par jättefina skor på Scorett som skulle sitta fint. 

Nu måste jag  baka, för imorgon är det sista gången på nån tjejgrej (obligatoriskt) på skolan och då ska alla ha med sig fika och äta med alla, haha. Jag lovar att alla kommer köpa ett paket ballerina var, men inte jag, jag ska baka! Och sen måste jag göra en gruppuppgift med Ebba & Julia ikväll, över telefon för ingen kunde nån dag på hela veckan, haha. Och sen ikväll är det även Desperate Housewives, fullt upp, säger jag bara.

OMG Jag glömde

2010-04-12 22:01:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorgon tar jag min sista spruta inom Gardasil, livmoderhalscansespruta, haha. Alla säger att den gör ondast, aj!Me Like / Me hate

2010-04-12 19:19:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..
Solbränna! Jag vill vara brun. Det bästa som finns är när man åker utomlands på våren så man blir brun innan sommaren börjar. Dock kommer det inte inträffa Men att vara brun är assnyggt! 

Långt hår! Det är fiiiiiint. Jag vill ha långt hår men kommer nog aldrig få det om jag inte skaffar hårförlängning. Dock får det inte vara för långt som ex. Paows nya hår. 

Påsken över! Ja, man blir bara äcklad av allt godis och sånt, det känns som man har gått upp minst 5 kg nu... 

Våååååååååååår! Äntligen får man cykla, packa in sin stora feta dunjacka i garderoben, använda gympaskor utan att riskera att bli dyngsur, man får äntligen se asfalt. Jag såg t.o.m en massa tussilagos idag. Snö. Nu när det är vår och nästan all snö har smält kommer det säkert börja snöa. Det skulle inte förvåna mig...

Bad. Vi har bad imorgon på idrotten. Då ska man ta sig hela vägen till badet för att simma några meter bröstsim sen ska man ta sig hem hela vägen för att ha sista lektionen som självklart är matte... Man blir dessutom bara blöt och det är jobbigt att bära på väskan. 

När lärare är sega att rätta prov. När man har gjort ett prov vill man ju ha tillbaks det så fort som möjligt så man slipper gå och oroa sig över det. 

8/9 veckor till sommarlov. Det är ju en evighet! Det är nästan lika långt som själva sommarlovet är. 

Hola chicos

2010-04-12 17:37:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hehehehehej. 

Nu sitter jag här med O, vi chattar, haha nolifers. Jag hämtade upp henne efter skolan på cykeln och vi cyklade in till stan. Eller ja, nästan, in till mig iaf. OPEPP TJEJ

2010-04-12 07:30:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Eller nej, opeppt troll...Om 1½ timme börjar skolan, underbart. 

Nu går jag och äter frukost. PusssssssssssBILDBOMB

2010-04-11 19:50:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ebba har skickat några bilder från lovet, tack du fina. 


Srike a pose


Längdskidor i backen ! 


Hm, snygging...


Min fina vän


Ebba Fanny & Systers skidor


Jag ni får ursäkta att jag typ har min jacka sjukt långt upp


Den vita gåsen med hennes vänner...


Fina Fanny och Ebba


Systrarna Nyman - en på slalomskidor och en på längdskidor längst upp på ett hopp i väder där man inte behöver ha någon jacka men den perfekta turist-posen

Ny header

2010-04-11 18:01:11 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag gjorde om headern och bytte färger litegranna. Det blev en mer stilren header nu, hiss eller diss? (Tryck f5 om du inte ser den)


Gamla


Nya

Ska jag behålla denna eller byta tillbaka ?

Pimp my phone

2010-04-11 15:41:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Minns ni när jag pimpade min hjälp. Jag gjorde faktiskt min mobil samtidigt. Eller jag skrev mitt namn med svarta bokstäver, hehe. Visst blev det fint?2 nya skor

2010-04-11 14:28:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjena. 

Jag har precis kommit hem från staden. Det var inte så mycket affärer som var öppet idag eftersom det är söndag. Men mitt mål var ju att köpa ett par skor, och det gjorde jag. 2 par fakstiskt. Ett par ljusrosa converse och ett par vita tygskor. Haha, ah, sen stannade vi och åt på stan jag och min kära mor. Senare ska jag höra ifall nån vill hitta på nåt. Haha, ha en bra dag. Pusss

Anonym tjej

2010-04-10 22:43:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
Tjejen som kände att hon inte ville vara med på bild ikväll...

Mitt & Ebbas äventyr

2010-04-10 20:09:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Haha vet ni vad? Jag berättade aldrig om mitt och Ebbas äventyr på lovet. Vi skulle ju ut och åka längdskidor en dag. Pappa hade berättat noga för mig vilken väg vi kunde ta eftersom dom inte skulle vara hemma den dagen för dom hade åkt på nån kusinträff hemma i Östersund (då hade vi även hela lägenheten för oss själva :D). Iaf så åkte vi och det gick ganska bra i början, det var fint väder och vi hade med oss fika.

Men sen kom vi till en skylt, där det stod Ullådalen och pekade åt ett håll och Åre by och pekade åt andra hållet. Pappa hade talat om att vi skulle till Ullådalen. Men vi tänkte att vi lika gärna kunde åka in till Åre by. Det var tydligen ingen bra idé. För det var inget skidspår utan bara skog på en smal stig i världens nedförsbackar, usch så jobbigt det var. Vi var tvungna att ta av oss skidorna och gå för det gick inte att åka för man ramlade bara. 

Sen kom vi inte längre ner och fick gå in till byn mitt på bilvägen, det va pinsamt. Och sen fick vi springa för att hinna med bussen hem till Tegefjäll. Haha, då åkte vi upp i backen och satte oss där och solade och fikade. 

Dagen efter åkte vi längdskidor i backarna istället, mycket roligare :D
Ebba har fler bilder, jag ska be henne skicka, hihi.

Borta bra men hemma bäst

2010-04-10 18:39:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag äntligen hemma, tågresan gick bra. Det gick fortare än vad jag trodde, jag satt och spelade spel på mobilen hela resan och lyssnade på musik. 

Imorgon ska jag ner på stan för att köpa skor, det är erbjudandet "Välj 3, betala för 2" på Stadium.

Right now btw, jag vet jag måste fixa mitt ljud på datorn, micen verkar inte fungera...
P.S. nu kommer jag börja blogga som vanligt igen :D

jag sitter på stationen själv, i väntan...

2010-04-10 14:49:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag sitter på stationen själv, i väntan på att mitt tåg ska komma, det går halv... ja, jag ska åka hem idag, jag tröttnade på fjällen och längtar hem. jag har jättemycket packning med mig och det är jättejobbigt. jag gillar inte att åka tåg, speciellt inte själv. så smsa mig eller ring, pusshejj


är ute i backen och har precis pimpat min ...

2010-04-09 12:59:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


dsc03220 (MMS)

är ute i backen och har precis pimpat min hjälm, visst blev den fin ;-)


nu ska jag ebba och fanny ha myskväll, dom...

2010-04-08 20:18:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


dsc03217 (MMS)

nu ska jag ebba och fanny ha myskväll, dom är just nu och lånar en dvd av grannarna och det var så jävla pinsamt så jag sprang hem, jag kommer få för det sen men skitsamma ha en bäst kväll puss


vårat internet funkar inte, så no blogging...

2010-04-08 10:00:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vårat internet funkar inte, så no blogging idag.


Biblioteket

2010-04-07 14:48:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Haha, japp. Vi (Jag, Ebba A & Fanny) fick lite och göra så vi åkte in till byn, och här är det sjukt tråkigt så vi gick till datorerna på biblioteket. Det är hyfsat soligt ute så vi var och solade litegranna.

Jag vettefan vad som händer nu, men ikväll ska vi iaf ha kul, haha, det har vi bestämt. Så vi höres, pusssss


Allergisk?

2010-04-06 16:07:28 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag man vara allergisk mot solen? I så fall är jag nog det, allvarligt, ni ska se mina ögon. Dom är helt röda. Eller om man spärrar upp ögonen är det vitt runt omkring haha. 

Försökte ta kort på det, men misslyckades. Det syns inte så jävla bra, men liiiiiiite iaf.

Jag har vart ute i solen och bränt mig samt fått fräknar så klaga inte på min hy, utan fokusera bara på ögonen.

Justin Bieber

2010-04-06 14:15:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag gillar inte Justin Bieber, varför vet jag inte. Ingen anledning egentligen, har sjunger bra (låter som en tjej men whatever), han ser ganska bra ut och har ganska bra låtar. Så jag vet varför inte varför. Jag brukar inte heller lyssna på hans låtar, men den här låten gillar jag :PJustin Bieber - Love me

Jag tror jag ska börja gilla han, haha. Yesterday

2010-04-06 08:01:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oh, jag älskar att blogga, speciellt på lov ;)

Bilder i massor från gårdagen skulle kanske uppskattas.
Notera mina längdskidpjäxor - ja vi åkte längdskidor i slalombackarna, great.

Gårdagen

2010-04-04 17:37:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alla familjer här i Åre som vi känner åkte till Fjällvallen som vi gör varje år och firade påskaftonen i strålande sol. 

Nu sticker jag & Ebba och käkar på tegetornet sen in till byyyyyn och hitta folk :D pussss

Vet ni vem som kommer nu?

2010-04-03 15:38:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..EBBAAAAAAAAAA, hur stannar här några dagar hos lilla mig. Puss

Glad påsk typ

2010-04-02 23:20:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vet ni vad, just nu sitter alla föräldrar utanför vårat hus, nergrävda i snön framför en brasa och grillar mashmallows. Det låter så mysigt men det va inte det, jag provade joina dem, men ne. Jag går och lägger mig istället, imorgon ska vi ha våran traditionella påsklunch i fjällvallen. Vi barn kanske ska åka längdskidor, i backen förstås. Sen så kanske Ebba kommer och bor hos oss några dagar :) 

Men nu går jag och lägger mig, godnatt, och Glad Påsk

Ändrade planer

2010-04-02 19:45:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I'm eating home.Update

2010-04-02 19:07:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Usch! Jag känner mig inge bra. Jag känner mig inte sjuk utan bara helt trött. Och självklart är det just idag vi ska in till byn och äta. Huuuur många som helst dessutom. Jag har bara lust att lägga mig i sängen och kolla på O.C. och sova. Jag tror jag stannar hemma ikväll. 

Men jag lever, nu vet ni det. Och klaga inte på min uppdatering, det är lov...Right now, jag sitter på en restaurang i å...

2010-04-02 12:37:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Right now, jag sitter på en restaurang i åre och ska äta. Det är jag Cornelia, Sanne, Fanny, Elin och Olivia. Jag åker skidor, tro det eller ej.


DRESSCODE 1 April

2010-04-01 18:13:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Dagens Outfit idag då. Jag drar till Cornelia och käkar middag jag, ha en bra kväll första dagen på PÅSKLOVET!

Tröja & Jeansleggings H&M | Halsband Guldfynd

Nu sitter jag i bilen på väg till åre, ...

2010-04-01 15:06:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag i bilen på väg till åre, min syster är störd, på riktigt. Min bror också för den delen. Usch, jag längtar till vi kommer från så jag kan lägga mig i sängen och kolla på oc. Hejdå


Påskrace

2010-04-01 13:53:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi vann i år igen, för tredje (av tre) året i rad. 8c tjalalalala, 8cccccccc tjalalalalala. Jag är så stolt, hehe.


Jag & Betty


Jag, Ebba & Betty


Jag, Ebba & Betty


Jag, Betty, Ebba, Erica & Moa


Jonathan & Julia (magnus, emanuel)


8c


9D


8a - tror att dom kan klå oss...