Kolla på serier online

2010-09-30 21:48:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Anonym om It's not always rainbows and butterflies:
förut så skrev du ett inlägg om hur man kunde se serier online!

snälla gör det igen!

Hej du anonyma. Visst visar jag det gärna för dig igen. Hehe, inse min lilla ironi. Det är inte direkt så att jag brinner för bloggandet men allt för er ♥1. Gå in på http://surfthechannel.com

2. Sök på den filmen/serien du vill se och tryck på Go!3. Då kommer det upp en ruta som bild nr. 3 visar. Tryck på Televison om det är en serie ni ska se och på Film & Movies om det är en film, eller på nån helt annan om det är nåt annat ni söker. 

4. Då kommer en liten ruta (bild nr. 4) upp till höger klicka på länken som önskas. 5. Har man som jag (som tog Hannah Montana som exempel) flera säsonger väljer man vilken säsong man vill ha och vilket avsnitt. Klicka på avsnittet.
6. Tryck på "Show all Megavideo links" ev. "Watch This Video". Alltid Megavideo!

7. Välj någon Megavideo och tryck på "Watch this Video"

8. Tryck på "Click to go to host website".

9. Tryck på den röda playknappen och tryck bort eventuell reklam som kommer upp.

10. Tryck på den gröna playknappen
Sen är det bara att kolla på. Dock får man bara kolla i 72 minuter max sen måste man vänta i 24 timmar. Och dessutom är det en amerikansk sida så det finns inge text. Men ni är väl så duktiga så ni kan engelska utantill ;)

Good Luck!

Just saying hi!

2010-09-27 22:14:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte bara upplysa er om att jag har haft fullt upp hela dagen. Nu är jag dödstrött och ska sova. Imorgon har jag skoljoggen och lär dö. Trevligt att råkas. 


Tänkte också upplysa er om att jag är hemligt förälskad i bruden. ↑

F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5

2010-09-26 23:26:10 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Som ni kanske förhoppningsvis möjligen ser (om inte klick f5) så har jag förnyat min design. Och det ska bli bättre, det här var bara något jag slängde ihop för att jag var spyless på den förra, plus att den kändes så somrig. Nu blev det rent ut sagt en höstdesign. Men somsagt den ska bli bättre :D

Gammal:


Ny:


What do ya think ?

Trött

2010-09-26 19:05:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


När min syster äter kvällsfika och ska gå och lägga sig går jag upp efter en dag i sängen. Nej jag är inte sjuk, bara utmattad. 


Hej gammal bild :P

Godmorgon föresten.

Ett iskallt IKEA-land

2010-09-25 21:52:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag kunde inte stå emot grupptrycket. Jag gick från att hata till älska.


Harry Potter Maraton

2010-09-25 13:19:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi skulle ha Harry Potter Maraton igår/natt/morgon hemma hos Rebecka. Kan ni gissa hur det gick? Efter första filmen var alla så trötta så vi kollade på idol. Sen efter det såg vi sista filmen. Och ja sen blev det en hel det gossip, supermysigt hade vi. Jag & Emma smög in på Rebeckas rum och snodde hennes säng, somnade vid sex, härligt. 

Nu är Ebba & Emma på väg hit till mig, förhoppningsvis. Det var i alla fall vad dom sa. Jag har bakat äppelpaj och ska nu packa upp alla mina grejer till mitt rum. Vi hade ju en fotograf här nyligen som tog kort då fick det inte vara några grejer framme men enligt mig ser det alldeles för tomt och tråkigt ut så allt ska upp igen :D


Emma och ja, vi drogade Energidrycker för att hålla oss vakna. 
Moa & Sebastian Krantz - P.S. Emma tycker han är snygg...


Rebecka. Det var några bilder..

holasofia

2010-09-24 16:07:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte bara påpeka det att Vampire Diaries är en av dom bästa serierna nånsin. Delar listan med bl.a O.C. & VÄNNER.

Dagens shopping

2010-09-23 22:52:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..H&M, 149 respektive 249 svenska riksdaler. Jävla avancerade kläder jag kör på nuförtiden.
Linne och en svart kofta.

Sammurai

2010-09-23 17:57:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ikväll ska jag gå och lägga mig senast klockan nio! Just för att jag är så trött var eviga dag. Jag skulle egentligen haft sovmorgon till 10.10 men inte det inte, lärarna vill se oss elever så trötta som möjligt. 

Idag var jag i alla fall på studiebesök hela förmiddagen. Prata en massa om andra världskriget, vi ska dra igång världens projekt i SO:n. Men efter det gick jag och några kompisar och käkade lunch på Sammurai. Gott var det, och definitivt värt pengarna. 

Sen drog jag på stan en snabbis för jag skulle köpa en kofta. Fick även med mig ett linne hem, kan visa sen. Världens ounderbaraste dag!

2010-09-21 17:05:55 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Åh vilken ounderbar dag. Troligen den värsta det här året.

Det började ju väldigt bra med försovning! Eller inte försovning utan mer hej-jag-orkar-inte-gå-uppning. Iaf så resulterade det att jag fick springa till bussen och det resulterade till att jag glömde busskortet hemma och det resulterade till att jag missade bussen och kom försent till skolan.

Väl på skolan så ska jag såklart börja dagen med ett gympapass ute i spöregnet - trodde jag - så jag springer ut och försöker hitta min klass utan framgång. Då springer jag in och finner dom där... Sen på musiken var jag tvungen att redovisa min forskning av en låt där jag inte ens hade skrivit klart min text så jag fick stå och improvisera. Resten av skoldagen flöt väl på som vanligt. 

Sen efter skolan flöt det också på. Jag & Ebba gick hem till Julia för att få särhjälp i matte eftersom vi  har prov på fredag, lyckat. Men min hjärna orkade inte riktigt hänga med. 

Sen när jag ska ta bussen hem var jag ungefär 5 m från busshållplatsen när bussen kom och såklart körde den bara förbi. Så där fick jag sitta och vänta i 20 min på nästa buss... 

På bussen gick det också ganska bra enda tills två efterblivna tanter kliver på! För när jag ska plinga på min busshållplats så håller dom handen på busstoppkanppen så jag tror att dom ska stoppa men inte det så jag trycker. Då skriker dom till busschauffören att dom tryckte fel och ska av på nästa. Så han kör förbi!! Så då får jag gå av på nästa och vandra extra långt hem i spöregnet. 

Och dagen är inte slut än!

It's not always rainbows and butterflies

2010-09-19 21:27:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Haha, det är bra att Ebba förgyller min blogg. Men som ni kanske såg så åkte jag och Ebba på Ica Maxi idag för att handla billigt godis, det kostade ju bara 1 kr så då passade vi på att storhandla. Sen gick vi ut och hittade en konstgräsplan som vi låg och hade en mini-picknick på. Det var mysigt. Det var ju faktiskt sol ett litet tag och varmt men sen kom regnet. 

När jag kom hem hade även mamma kommit hem från Ullared med lite saker. Inge märkvärdigt, kan visa sen. Nu hade jag också tänk hoppa i säng, är jättetrött. Men jag tänker inte somna förrän jag fått reda på resultatet gällande Sveriges framtid. Jag tror som de flesta att Alliansen vinner och att Sverige Demokraterna kommer in i Riksdagen. Men jag ska inte prata politik så jag bjuder på lite tjusiga bilder från idag. 


1kr godisar


Jag vet jag ser ut som en rysk-prostituerad-gammal-tant men sånt får jag leva med...


Ah, lite lite å göra.


Och nej jag la mig inte där för att posa, utan bara för rolighetens skull. Sen kom Ebba med kameran...

hej

2010-09-19 13:23:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu drar vi på ica maxi !
för vi vill ha godis !
bussen går snart så nu måste vi skynda oss.
åååååååre!!!

ebba och emma gästbloggar !

2010-09-18 23:36:59 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


cha blogg'N
Vi bloggar för att jonna orkar inte riktigt :) Men vi får hoppas hon får liite blogglust. bara lite iaf;)
Vi har spenderat vår kväll ute på sta'n med >Emma L och Ebba N. :)
och yess, det var superkul för vi hade såå mycket att göra. Vi älskar Östersunds kalla höstlördagskvällar just för att man kan hitta på så mycket.
HÄR HAR VI: Jonniii och Ebbii:)
supeglad över ingenting :D:D:D: Grett!
En bild på Jonna för 1,5 år sen ca.
>Hejdå snyggingar, ha en fin kv :)

Young forever

2010-09-18 18:09:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gårkvällen spenderades med EmmasnyggingJonsson & OliviahetingGabrielsson. Man kan säga att vi vandrade runt Odensala ungefär hundra varv för att sedan gå hem till mig och facerapea Emma, hehe. Men det var en trevlig kväll absolut och vi lär ju återuppliva den ikväll. 

Dagen spenderades med EmmacoolingLundin & EbbatuffingNilsson. Vi vandrade lite på stan i spöregnet för att få lite tårta från Sossarnas valstuga men den var ju såklart slut när vi kom dit. Men kakor och festis bjöd dom på. Ingenting blev köpt heller. 


yesterday

Svar på tal

2010-09-17 21:31:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Anonym om I belive I can fly:
går du i c?
Svar: Ja tänk för att jag gör det ;)

Lagdag, stationsdag, regnig dag, kalla det vad ni vill

2010-09-17 13:44:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var det lagdag, hehe. Vi nior får anordna olika stationer som sexorna, sjuorna & åttorna ska göra sen. Jag var med Rebecka och vi hade "Tight Gurka", bäst namn, ever. Det var iaf en staffet då man skulle springa med en gurka mellan benen sen skicka vidare gurkan till nästa person utan att använda händerna. Det var en upplevelse ska jag säga er ;) Synd bara att det var spöregn typ hela tiden. Men då fick vi iaf sluta tidigare. 

Nu ska jag snart åka ner på stan med Ebba. Sen när jag kommer hem igen ska jag titta på andra avsnittet av andra säsongen av Vampire Diaries, ni som inte kollar på det måste börja nu! Börja med första säsongen. 

Snodde en fin bild av Julia

I belive I can fly

2010-09-15 19:45:41 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Fuck School! Jag längtar typ såhäääääääääääääär mycket tills jag går ut skolan för gott. Framtidsplaner: FLYTTA! Har suttit hela dagen med nån fördjupningssak i NO:n. Den ska vara inlämnad imorgon och självklart är man ute i sista sekund. 

Jag måste vila lite nu, har bara ungefär halva reflektionsdelen kvar och jag orkar inge mer. 

Det var ett superspännande inlägg, later.

Nobody's perfect

2010-09-14 16:00:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Skolfoto, åh herregud. Jag börjar undra vad jag har gjort Gud eftersom han vill straffa mig på detta vis varenda eviga år. Aja, man kan inte alltid se bra ut, skämtaaaaa. 

Nu ska jag käka, sen ska jag på dans ♥

Please don't try so hard to say goodbye

2010-09-13 18:14:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Gamla bilder, aah. 

Idag har jag varit på skolan sen en sväng på staden i desperat försök att hitta nånting att ha på mig imorgon på skolfotot. Lyckades jag? Såklart inte. Jag får väl rota fram något ur garderoben, jag orkar faktiskt inte bry mig, hehe. Det sorgliga är att vi har gympa innan kortet ska tas, lyckat! 

Nu ska jag äta något, hungrig som man är. TTYL

Love until we bleed

2010-09-12 20:27:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ebba avtalade tydligen ett löfte igår. För det var ju faktiskt hon som skrev det senaste inlägget. Flera personer (okej, det var å överdriva, 2 st kanske) kom fram till mig idag och sa att det var roligt att jag hade börjat blogga igen. Eh, va? Ta inte upp den frågan, för jag bloggar när jag känner för det! Typ nu. 

Idag var jag och kollade på basket med Moa, Ebba, Olivia & Ebba. Basket kanske inte är min favorit direkt, men jag var ju egentligen inte där för att kolla på matchen, hehe. Min kära älskade kamera har kommit tillbaka efter den andra lagningen och nu är det bara min dator som saknas. Därför har jag hela denna sommar fått plågats med en superseg dator som tillhör pappa och en annan också seg dator som tillhör mamma. 
De tre senaste bilderna från min kamera. Nu ska jag titta på basket på TV, USA-Turkiet final, hehe.

äntligen!

2010-09-11 16:25:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


från och med nu ! lovar jonna att hon ska göra minst ett inlägg per dag !
alla kan ju påminna hon om de !
anlednignen till att hon inte bloggar är att hon inte har nått att skriva, så alla får komma med förslag !
och att hon vill ha en ny design.
men hon skriver imorron senast
hej då