Valborg

2011-04-30 14:25:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Egentligen har jag lite superbråttom men endå så sätter jag på datorn. Varför. Är. Det. Alltid. Så? Idag är det Valborgsmässoafton också. Jag har blivit bjuden på middag till Simon så jag ska åka dit om någon timme. Men först har jag en heeeeeeel del grejer som måste fixas. TONIGHT!

2011-04-30 03:20:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Detta inlägg är dels tillägnat Simon eftersom han har tjatat hela kvällen nu! 

Tänkte att ikväll ska jag inte göra någonting för jag var så otroligt trött. Men hade lite ärenden (haha lol!) att göra inne i Odensala där jag nu hängt varje kväll så Ebba & Simon kom och hämtade upp mig på cykeln. Sen mötte vi upp massa mer folk och lodade utanför Ica ett bra tag. Sen fick Simon för sig att klippa sig men skillnaden blev inte så stor kan man säga, hehe. Åkte till Statoil och hängde där med, förjäkla coola vi är måste jag säga. Men  sen blev det på tok för kallt så jag cyklade hem igen. Nu ha jag tänk att sova innan klockan blir alldeles för mycket, vilket den dock redan är... Så ja, Godnatt & Grattis Kungen!


29 April

2011-04-29 15:22:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alla dagar detta lov har spenderats med Ebbis. Och inte tänker jag bryta det. Därför ker vi in till stan för att checka in den omtalade rean. Ciao! Ny design

2011-04-29 01:17:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Innan ni frågar. Nej jag har inte gjort designen. Kan inte sånt.. Här har ni källan. Hehe, svar ja - Jag kör på gratis designer. Bäst så, liksom! 

Mycket somrigare och lite söt. Sånt gillar jag. 

Fethäng hos Betty!

2011-04-29 00:49:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
Med en stor popcornbalja och trevligt folk lyckades även denna kväll bli lyckad. Love

Baka en liten kaka

2011-04-28 17:23:09 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Då har jag lyckats sova bort ännu en solig dag och sumpat ännu en chans att förbättra brännan. Tssss. Igårkväll efter att jag & Ebba cyklat till Ica träffade vi Emma, Olivia & Simon. Vi köpte glass och hängde vid den coola hästen, fast vädret tillät inte att vara ute alldeles för sent så när vi var tillräckligt mycket istappar åkte vi hem till Simon och bakade kakor på hans rum, haha. Sen var det bara att cykla hem i vinterkyla.
Bytte tillbaka bloggportal

2011-04-28 02:18:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet jag är jobbigt men Spotlife var aldrig riktigt min grej. Gillade det verkligen inte och det är inget jag rekommenderar! Bara segt och eländigt. Satt och flyttade över en massa inlägg jag skrev på Spotlife men det tog en jävla tid så efter hela Februari gav jag upp. Så antingen fortsätter jag någon annan gång eller så får denna blogg vara utan månaderna Mars-April 2011. Ska försöka få till en ny lite somrigare design också istället för denna dystra. Men ja, hey ho let's go!