Your body is 70% water and I'm thirsty

2011-11-30 16:17:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det gick från höst till vinter på bara en natt. Dricker glögg, äter pepparkakor och lyssnar på musik. Det är väldigt bra just nu. Har spenderat kvällen med mina syskon då våra föräldrar har annat för sig, det är också mysigt. Ibland behövs det, bara kvalitétstids med såna man egentligen tycker om så himla mycket. 


Du och jag bebis.

I can't describe accurately how I feel inside

2011-11-22 19:19:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Sena nätter, dåliga matvanor och lathet är vad mitt liv går ut på just nu. Men vet ni vad, det är nog precis, exakt så jag vill ha det. Fick ett A idag, då blev jag himla lycklig. Tänk att skolan kan påverka mitt liv så pass mycket att ett betyg kan styra över hur min dag har varit. 

Ska dra på ICA, köpa något gott att äta (för att trotsa allt vi fick höra på NK:n idag om att "äta rätt") och hänga med en kompis. Hösten är mysig, men ändå, sommar - i miss you


Happiness is not a destination it's a lifestyle

2011-11-17 22:59:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har varit en sån bra dag att jag bara har velat le hela dagen! En sån bra skoldag. Bra lektioner, slutade tidigt, hade mitt sista prov avklarat innan nästa "prov-period". Efter det gick vi ner på stan och fikade på PAUSE, standard ♥. Satt där i nästan tre timmar i sånt bra sällskap. Min klass är så bra.

Vi skrev brev till oss själva i framtiden. Vi la dom i en fin ask och den får inte öppnas förrän dagen vi tar studenten. Förstår ni hur kul det kommer bli, eftersom breven innehöll åsikter och tankar om personer och annat i dagens läge. Det kan förändras så mycket på tre år att allting kan vara annorlunda. Jag längtar verkligen tills vi öppnar dom där breven igen!

Kom hem och fick äta en mysmiddag med min familj. Gick och läste min bok om Natacha Kampusch som jag har valt att läsa i och med samhällen. Somnade och vaknade nu. Därför tänkte jag gå och lägga mig igen och bara sova jättemycket inatt för ovanligheternas skull. Längtar tills imorgon då jag kommer vara utvilad för första gången på över ett år. 

Mycket text ingen bild.. ARKIVBILD PUSS


Tycker om du ja!

2011-11-14 23:07:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tycker om dig för vi är så fula på alla dessa bilder, men tillsammans blir det så fint.So what's up everybody? Jag ska tala om för er att jag har nu ett prov kvar, sen är denna provhysterik över. I alla fall fram till jul. Då börjar det om igen. På tal om jul. Längtar till jul. Eller jag längtar till jullovet. Jag längtar till Åre. Jag saknar Åre och mitt Åre-gäng. Jag längtar till det här jullovet som kommer bli det bästa. Mina stockholmare kommer, hihi! Saknar inte skidåkning så mycket, mer chillhäng i soffan och alla dansshower. Fuck att snön är sju år sen. Nu ska jag duscha i en timme och sen sova. Nytt liv ♥

Three words, eight letters - I love you

2011-11-13 18:42:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Grattis på Farsdag papi! Nu ska jag ut i regnet, kul. Kul. KUL. not..

They share a look in silence and everything is understood

2011-11-12 20:29:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
Igår färgade jag håret. Nån nyans mörkare i och med vinterns mörker. Svårt att få på bild men ni förstår grejen.

Idag har jag gjort massor med nödvändiga saker, not. Älskar helg när man inte behöver tänka på något. Var ut en stund igår och visst var det mys. När jag skulle gå för att hämta Olivia slutade det med att vi gick hem till henne och kollade på film hehe. 

Stressliv. Måste skynda mig nu. Ha det så kul ikväll allihopa, puss!


What dreams are made for

2011-11-11 11:11:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Hur coolt hörrni, hur coolt? 

Är på skolan, har köpt och sålt aktier första lektionen. Från förra gången har jag gått i vinst med 38162,8 kr! Hade jag alltså sålt dessa aktier på riktigt hade jag fått en rätt fet månadslön, soft. 

Nu sitter jag kanske och har prov, pluggade ihjäl mig igår så jag hoppas det går bra!

Natten är ung och jag ligger vaken

2011-11-11 00:31:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Min hjärna är överbelastad och jag är hur trött som helst. Skulle helst bara vilja lägga mig och sova men det går inte just nu. Det var förresten ett tag sen jag skrev. Men vem bryr sig, inte jag iaf.. Saknade bara detta lite. Tänker inte skriva någon roman om vad jag gjort de senaste veckorna men jag kan informera er om att jag är 16 nu hihi (♥ ♥ ♥) det är det viktigaste av allt!

Slängde ihop en ful ny (läs: snodd) design, den får duga. Tills jag orkar med. Ska dö några gånger till innan jag går och lägger mig.
Sov gott alla underbara, puss. 


POSARN!


TÄVLAR!

2011-11-09 16:22:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


HÄR om DETTA