PAUSE

2011-09-28 15:57:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
Chillar på PAUSE med Julia. Här sitter jag och fettar mig med både smoothie och cookie och Julia ska sitta här och va nyttig. Men vet ni vad, jag brydde mig inte. Vi har varit duktiga och skrivit klart en NK-hypotes och försöker nu vara fördriva tiden tills Julias träning börjar hiho. Älskar att vi fick små bloggdatorer på skolan så man kan slänga upp den på ett café såhär. Mysighetsfaktor såhär under hösten!

Mjauuu

2011-09-27 20:07:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
Här sitter jag och jobabr förfullt. Nerå, har inte riktigt börjat ännu hihi. Jag är bra på att vara ute i sista sekund. Men jag har faktiskt enda fram till 23.59.59 på mig att skriva klart denna novellanalys.. Me nu har jag dukat upp med varm choklad och en macka, höhö, och ska inte låta idol störa mig (lycka till hehe). Och kom nu inte och säg att det ska vara kaffe eller te för jag tycker inte om något av det! Oboy ♥

Viva la Stockholm

2011-09-27 18:08:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Tyckte Stockholm i helgen var rätt så nice. Så otroligt skönt att hälsa på våra kära vänner från huvudstaden och träffa mycket saknade folk från språkresan. Alltid lika sorgligt att säga hejdå, men vi vet ju att vi kommer ses igen, alldeles snart förhoppningsvis. 

Nu har jag miljontals skolgrejer att göra eftersom jag är grym på att skjuta upp på saker! Nu när vi (äntligen) har fått våra skoldatorer också, är det mycket lättare att sätta igång. 

Eftersom jag antagligen kommer hinna dö innan jag bli klar, så syns vi på andra sidan.

Sisterhood

2011-09-26 20:11:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är hösten här och när hösten kommer, kommer även sjukdomarna. Ligger hemma och nästan dör. Ska kolla på idol för första gången nu, tycka synd om mig själv och dricka varm choklad med vispgrädde. Tur att jag har fetaste sovmorgonen till 12.20 imorgon ♥ For till Stockholm

2011-09-25 20:30:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Glömde bort att nämna att jag skulle till Stockholm i helgen. Därav min superuppdatering. Har inte suttit en minut vod datorn på hela helgen, antagligen rekord. Mamma ska ha datorn, och eftersom det är hennes har jag ingenting att säga till om och eftersom min är ute på äventyr blir jag datorfri även denna kväll. Hoppas ni har ett bra socialt liv iaf. Hejdå. 


Lördag

Save tonight

2011-09-23 00:22:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Med -178° på mitt rum tar jag och bäddar ner mig med minst 2 täcken och massvis av filtar för att få lite sömn inatt med. Imorgon är det fredag. Åh så jag längtat efter just denna fredag. Har en kort skoldag så det ska bli så bra så. Ska nu försöka hitta några kläder att ha på mig imorgon, packa väskan och sen somna till nån braig serie. 


En gammal bild. Ser ni hur ljust de va? Påväg på en riktigt fin sommar det där. R3WiND please

Never show tears

2011-09-21 23:49:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..-Mongo ♥

När vi var i Spanien på sommarlovet blandade min mormor ihop affärerna Mango och Monki så det blev Mongo. Det var faktiskt himla kul när hon frågade om vi skulle gå på Mongo, hiho.

Det är bra med bloggpauser, då får jag suget tillbaka att bara blogga! Det är i och för sig väldigt mycket som är bra nu hörreni, på fredag åker jag till Stockholm över helgen och bara träffar en massa saknade männsikor, åh.

Finns väl en hel del saker som inte är så bra också. Men varför ta upp det nu när vi äntligen har ett sådant lyckligt inlägg. 

Nu ska jag fortsätta att bara sitter uppe som jag är så himla bra på , hiho.

-

2011-09-18 21:54:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Fyra stycken

2011-09-11 22:19:10 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är en riktigt serienörd som kollar på alla serier. Det är sant. Så fort jag har sett klart en börjar jag på en ny. Så om nu behöver tips på bra serier är det bara att fråga. Jag har tips så det räcker till er alla. 

Jag + Tekniska prylar går inte ihop. Allt går sönder i min närhet utan att jag ens gör någonting. Är det inte kameran så är det datorn, och om det inte är datorn är det mobilen eller någon annan sak som är elektronisk. Jag skulle vart född på stenåldern.

Jag är väldigt bra på att missa tider. Eller jag kommer aldrig sent, jag kommer bara precis, precis i tid! Jag älskar att sova på mornarna vilket ofta resulterar till att jag får springa för att hinna med bussen. Har jag bestämt en tid med någon brukar jag väl få springa för att hinna med då också. Jag brukar få springa till det mesta fasktiskt och är nog ganska seg.. Jag jobbar på det, lovar!

Hatar när det regnat ute av en anledning! Mitt hår blir lockigt igen och allt slit med plattången är förgäves. Hatar mina lockar!


Random bild från Malta. Helt okej ställe ändå må jag säga. För att tillägga, bilder är förstås oredigerad och vattnet var faktiskt finare och blåare i verkligheten, sjukt - jag vet!

I never give them hell

2011-09-09 14:51:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I just tell the truth and they think it's hell.


Här ba chillar jag på stranden som om det vore vilken dag som helst.

Jag saknar den där värmen lite. Även fast jag var så otroligt trött på den visste jag ändå att jag skulle sakna den så fort jag kom hem till hösten. Och ja, det var nog ganska sant det! Idag när det har spöregnat konstant hela dagen mår jag dåligt över hur jag kunde längta hem till Östersund.. 

Har iaf varit på skolan idag igen. Folk som går som en zombie betyder att invalen för en gymnasie förening är igång. Jag har aldrig varit så glad över att jag tackade nej. Thank you god!

Ikväll ska jag träffa några snügga tjejer i min nya klass. Åh, det känns som himla bra det här! Ma höres, puss.

Update

2011-09-08 01:00:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Bloggen verkar vara lite lågt prioerad nu såhär i dagarna. Har hunnit med så mycket sen sist jag uppdaterade att det inte är värt att ta upp något. Men jag har börjat skolan igen, ny skola, ny klass, allting är nyy eftersom hoppet råkade vara mella grundskolan och gymnasiet. Det känns bra. Så himla bra. 

Gick vidare halvlångt i modelljakten vilket resulterade till att jaghar fått kramats och pratats massor med Kenza och Andreas Wijk. Vet att ni är avundsjuka, det had ejag varit iaf! 

Tänkte iaf försöka återuppta denna blogg. Tack vare en person, en mycket speciell person, en person som tjatar ungefär varje dag så jag till slut tog tag i detta och gjorde ett god damn inlägg. Hoppas du är nöjd nu!?


Vad sägs om att att ta första bästa flyg raka vägen tillbaka och göra om allting, en gång till? Malta -11 ♥