Catch up-times

2012-02-29 18:54:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och väntar på att klockan ska bli lite senare så jag får göra kvällsfika haha! Är så sjukt sugen på det nu. Ska nog fördriva tiden med att plugga inför provet imorgon, det kan ta några timmar om jag vill lära mig allt. 

Åkte hem till Ebba efter skolan och träffade henne (nähe??) och Olivia. Gamla gänget. Vi hängde jämt som "små" och tog en liten återträff när Olivia, som numera bor i Luleå var på besök i hemstaden. Vi kollade på gamla filmer som man ångrar att man en gång gjorde. 



Grattis på skottdagen, Malmö!

Via Grande

2012-02-28 22:53:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Drog återigen en lunch på Via Grande med fina tjejorna. Fick testa fylla kondomer med vatten så de sprängdes på NK:n, fick fika kladdkaka och kolla på film på svenskan och sluta en timme tidigare från Samhällen, lite mer underbar skoldag (<333333). Åkte på coop och handlade och kollade in Team Sportias rea och fyndade ett underställ (weeei) och drog hem och däcka i sängen. GODNATT!

I'm my own heroine.

2012-02-27 23:53:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Att blogga när man har satt lösenord på bloggen är rätt så meningslöst. Antar att jag gör det för att kunna läsa tillbaka själv sen och se vad jag har gjort. Det är ju det min blogg är till för. För min egna skull, läsare eller inte, vem bryr sig? Hade jag bloggat för läsarnas skull skulle jag nog ha satsat mer, denna blogg är dötrist och allmänt ointressant, men bara för min egen skull. 


Fuck Y'all

Monday you can fall apart

2012-02-27 17:03:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Måndag. Ny vecka, nya tag. Gosh, jag hatar skolan. Men denna vecka är som tur är väldigt lugn och på fredag får vi lov, hur skönt?? Chillade igenom ett idrottspass idag också, not. Åkte längdskidor och det finns ingenting värre, jag dog. Känns som min kondition gått otroligt utför den senaste tiden.. 



Friends are my sunshine, fuck them and hello sun

2012-02-25 16:52:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Mamma drog upp mig från sängen vid 11 imorse (ja, det är extremt tidigt för att vara jag) och släpade med mig ut på isen för att ta en tur på medvinden med sparken och lillasyster. Det enda som lockade var fikat hon hade plockat med sig. Chillade i solen i någon timme och åkte sen hem.

Kan nu leva på detta någon vecka och slippa göra mer utflykter på ett tag. Men för att inte vara så negativ kan jag säga att det var riktigt mysigt och ingenting jag ångrar och jag vill nog göra om någon gång inom snar framtid. 





Friday I'm in love

2012-02-24 18:24:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gillar skolan dagar som denna. Och efter skolan också. Mötte upp Maja på stan och strosade runt lite. Hamnade som vanligt på ett fika-ställe och slösade pengar på gott fika och prata skit om alla vi känner, typ. För det är ungefär det vi gör på fik, skvallrar. 

Satt där ett bra tag innan jag gick hem och åt Tacos till middag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och få i ordning på mitt liv. Har gjort i ordning chokladfoundue som jag och Mira ska äta. Ha en fin kväll och festa lugnt, puss!





Hörs snart!

2012-02-23 20:50:19 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Orkar inte med det här just nu. Livet är antingen sämst eller också så är det rätt bra, jag har lite svårt att bestämma mig. Men någon tid för en blogg finns tyvärr inte, återkommer inom kort med massa nytt. Ibland behöver man ta en pause för att återfå all inspiration för att allt ska vara så bra som möjligt. Vill just nu bara vara och inte behöva vara tvungen till något. Vill helst av allt ligga inne hemma, träffa dom jag vill träffa och inte vara tvungen att göra något. OVER AND OUT!



PAAAAJ

2012-02-22 15:51:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fick sluta nästan 2 timmar tidiagre idag, den lyckan är oberskrivlig. Efter skolan sprang jag och Julia runt i varje mataffär på stan för att leta efter vanligsås och blåbär. Vi åkte hem till Julia och åt blåbärspaj och pluggade, åh vad duktiga vi är. 

Har nu ätit middag (???) och ska ner på stan med mamma för att kolla på lite saker och sådär. Sen ska vi på bio senare ikväll. Cosyyyy. 



Rolling in the deep

2012-02-21 23:21:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Fettisdagen

2012-02-21 21:19:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagen till ära så har jag ju självklart ätit en semla. Det gjorde ont i hjärtat när vi inte blev bjuden på semlor på skolan som vi alltid har blivit annars (hatar gymnasiet) men istället så köpte jag med mig två semlor hem från skolan till mig och mamma.

Har chillat med Mira ikväll också. Skulle åka till Julia och slagga där eftersom det inte blev av förra veckan, men slutade som barnvakt sent ikväll istället.. Mamma kom precis hem. Jag har kollat på Big Brother ikväll och det är ju så sjukt kul. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på PLL, wihooo. Godnatt på er! 




Big Brother

2012-02-20 18:14:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Igår började Bog Brother och efter min besatthet förra året måste jag kolla i år igen. På listan av deltagare fanns en från Östersund, sköna Hanna, en höggravid och en del andra. Hoppas. Det. Blir. Bra. Häääär <--Klicka för en överrasking om ni är lika stora fan som jag.

Runaway

2012-02-19 18:32:04 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



If it's meant to be, it will be

2012-02-19 13:04:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


GODMORGON! Att vända tillbaka dygnet på söndagar är alltid lika jobbigt då man tvingas kliva upp innan 12 iaf efter att ha varit uppe hela natten. Wääää. Ska snart åka på roadtrip genom stan (haha?) för att inte denna söndag ska vara lika meningslösa som alla andra. Måste ner på stan och köpa lite grejer också. Och sen självklart all standard, lång dusch, städa lite, plugga lite osv. Vi hörs, vi syns - i dina drömmar. 




Grattis Maja!

2012-02-18 23:59:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



You don't know you're beautiful

2012-02-18 18:12:11 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..





Gick ner på staden med Ebba idag. Det är så skönt att umgås med vänner man inte träffar så ofta, men som ändå alltid finns där för man har varit så bra vänner. Jag köpte ingenting, det suger att spara pengar.

Har lite beslutsångest över vad jag ska göra ikväll men är fortfarande sådär oskönt otaggad så jag är ändå mest sugen på att bara ha en mysig hemmakväll med några mysiga vänner.

Pause

2012-02-17 17:01:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Fredag idag vilket betyder fikaaa, hehe. På PAUSE också för att hålla standarden. Ska snart till Maja och äta middag med henne, Julia och Agnes och sen ska vi nog bege oss på klassfest. Är extremt otaggad just nu och om det fortsätter såhär går jag nog hem rätt tidigt, men vem vet, saker och ting kan ju ändras.

Me eating paj

2012-02-16 14:37:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Redan torsdag?? Vad hände?! Älskar torsdagar då jag har så kort dag. Klarade av provet fint och fick sluta nästan en timme tidigare. Gick ner på stan med Julia och Agnes och köpte en födelsedagspresent hihi, det får ni veta vad det var för något imorgon. 

Har haft ooootroligt tråkigt sen jag kom hem. Bakade därför en till paj som tidsfördriv haha. Gjorde en film till Simon också i och med våran mattävling på facebook. Ska nu försöka hitta på något så jag inte dör av tråkighet. Tjo!



pLuGgHäStEn xD

2012-02-15 20:59:03 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Känner mig överambitiös och en aning uttråkad då jag har suttit och skrivit "träningslappar" på färgglatt papper till morgondagens prov. Då vet ni iaf vart ni har mig ikväll. Har uteslutit alla sociala medier från mitt liv så som min mobil och facebook för att ägna hela kvällen åt att satsa på ett A. Sa ju att jag skulle ta tag i min skolgång. 




Individuella val

2012-02-15 20:12:38 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjoooo! Idag har jag gått runt i en glittrig tröja i skolans korridorer. Klickade i mitt i-val minuter innan sista möjliga tid och valde spanska steg 4. Kommer ångra mig stort redan imorgon och det mest idiotiska man kan ta är nog spanska. Men det blev det ändå. Valde digitalt skapande, mental träning och dansorientering som extraval.

Efter lunch satt jag stilla i 3 timmar och kollade på en film som var så värdelös att det var jobbigt att hålla ögonen öppna. En 3-timmars lång film om grekiska mytologin ungefär. Fick dessutom sluta senare.. Hoppas ni andra hade en roligare eftermiddag än jag och alla andra ekonomer på Wargen. Drog ner en snabbis på stan för att lämna tillbaka en tröja och gick sedan hem. 



Happy Valentine's day

2012-02-14 21:34:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Alla hjärtans dag är fina grejer det. Mysigt på sitt sätt. Trots ensamheten utan min icke-existerande-pojkvän har jag fått kärleken bevisad från vänner och familj iaf. Skulle åka till Julia och äta paj men efter att ha presterat otoligt dåligt på mitt förra prov kände jag för att stanna hemma och plugga istället. Tänkte ta tag i skolan nu igen hehe.

q/a

2012-02-14 21:12:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


bakar du bara för att vinna er mattävling?
- Haha ja typ.. nej men det är nog mest för att jag älskar "mat" som innehåller socker! Sen att jag får poäng i vår så kallade mattävling är ju bara ett plus. Det är inte ens seriöst och jag känner att jag inte har någon chans att vinna ändå.. 

du är jättefin i lockigt hår, hur gör du det?
- Tack och bock! Använder mig av en vanlig locktång bara. Den är helt värdelös så jag funderar starkt på att köpa en ny. 

VAD SKA DU VÄLJA FÖR I-VAL?
- Ingen jävla aning! Har till imorgon klockan 15.00 på mig att välja. Det finns 70 st ämnen att ta och jag har ingen aning

Och lammkött, sluta tjata om det. No big deal. Jag bryr mig inte om vad som skrivs där och jag bryr mig inte om vilka som "gillar" osv. Släpp det nu. 



Just chilling

2012-02-13 23:06:26 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


When I die, I want someone to update my Facebook and write "Chilling with Jesus".

Efter att ha genomlidit en spanskalektion i ett tempo utöver det vanliga i och med en (nästan endast) spansktalande vikarie, en juridiklektion bestående av endast repetition inför prov, en lunch på max 5 minuter, en oförbredd engelskaredovisning och ett idrottspass på 1 mils långsfärdsskidskor har jag legat i sängen och kollar på Gossip Girl. Har hoppat över flera veckors tittande för att få ta igen alla avsnitt nu, det är underbart ♥

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag antar det är då man ska säga något i form forever alone. Det gör ont i hjärtat. Nu ska jag oväntat nog kolla på mer Gossip Girl och förhoppningsvis somna någon gång under natten. Puss!





Lördag

2012-02-12 13:40:53 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom hem från Åre igår och Julia kom och hälsade på mig. Vi bakade en paj och åt upp nästan hela. Den var riktigt god.

Efter att Julia åkt hem fick jag springa och göra mig klar, sedan åka och gå överallt innan jag äntligen fann mina vänner Ebba och Emma. Vi åkte till nästa Julia och hade en väldigt konstig kväll, men det var kul. Kom hem ganska tidigt och däckade i sängen rätt fort. 

Nu ska jag försöka ta mig upp från sängen och äta en gooood frukost. Tjo! 



Tjo xD

2012-02-11 01:03:01 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Lekte zombie idag på skolan. Antar att det beror på min sömn föregående natt. Gick iaf ner på stan efter skolan med Julia, tog en standard-fika på Pause och tittade lite i affärer. Sen åkte jag hem till Simon för att chilla där själv med hans familj innan han kom.. Haha, det bjöds på tårta och en massa roliga videoklipp. Åkte hem för att ha spenderat kvällen så tråkigt man bara kan. Nu ska jag sova. Godnatt!



Såhäääääär kul har jag nu!

2012-02-10 23:31:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Skypear med min syster. Kom igen liksom. Fredagkväll. Hoppas på att kompensera detta imorgon.

brb skola

2012-02-10 07:45:11 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



Åker till skolan och chillar med läxor. Puss!

Marry me

2012-02-09 21:35:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


När min mamma sa till mig idag att hon älskade mig och gav mig en kram, slängde sig min lillasyster ner på golvet skrikandes och grät hysteriskt. När mamma då tog upp henne för att fråga vad som var fel sa hon bara att mamma skulle älska henne mest. Det suger att vara äldst. Nu har jag stängt in mig på mitt rum eftersom 2 sekunder var nog med uppmärksamhet för min del. Ska hitta en man att gifta mig med som kan älska mig mest. Har valt ut några tänkbara. Adjö. 



Myser

2012-02-08 21:56:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Klarar inte av att ligga hemma och göra ingenting. Tog därför med mig popcorn och filmer och vandrade till en vän i myskläder för att just kolla på film och äta popcorn. Ska snart vandra hem igen och sova. Puss!


♥ ♥ ♥ ♥ Andreas Wijk ♥ ♥ ♥ ♥

Lillasyster

2012-02-08 16:54:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Chillar med min syster. Vi myser. Näe, det är så otroligt svårt att mysa med en duracell kanin som går i 180. Därför ska vi nu försöka sätta oss ner och äta i lugn och ro, yeah good luck! Hade förövrigt en chill dag på skolan. Är klar med samtliga arbeten så ikväll ska jag göra i n g e n t i n g ♥

Kladdkakemuffins

2012-02-07 20:35:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I brist på annat att göra gjorde jag kladdkakemuffins. Egentligen gjorde jag bara dem för att jag var sugen på nåt gott och hade absolut ingenting hemma. Dessutom får jag ett poäng i min och Simons mattävling som kan följas på Facebook, haha! Killen är helt omöjlig att vinna över dock.. 

Funderar nu på om jag ska gå runt och bjuda mina mates på muffins eller bara sitta hemma och äta dem själv framför senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Svårt val kompisar, svårt val. Fast just nu lutar det åt alternativ två, hehe. 



Semla

2012-02-06 17:46:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Årets första semla. Är i extas. Eh nerå, är inte så besatt.. 

Åkte skidor idag på idrotten. Hatar skidor, det finns nog ingenting som är tråkigare. Men skidåkningen förvånade mig då det var 10 gånger lättare nu än på högstadiet. Fick dessutom sluta tidigare så jag var glad. 

Kom hem, drog en snabbdusch, städade mitt rum, åt en semla till middag och väntar nu på besök. Inge roligt besök. De som har köpt vår lägenhet ska komma hit och kolla så det är inte alls spännande.

Söndagsrutiner

2012-02-05 23:46:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Duscha, städa, plugga, andas osv. Imorgon är det måndag. Ny vecka, nya tag. Ska börja veckan med en spanskaredovisning, det känns som en bra start. Not. Nu ska jag sova. Godnatt!

05.51

2012-02-05 05:51:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Stackars barn men snart blir det varmt

2012-02-05 00:51:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Att komma in i värmen efter att ha varit utan jacka och gått i -300 grader är det bästa som finns. Mina fingrar är nästintill blåa och mitt hår hänger som istappar. Min sjuklighet kommer nu fulländas och jag kommer bli sängliggandes. Ska göra i ordning någon varm dryck och lägga min under täcket och försöka tina. Hejdå!

Myser i Åre

2012-02-04 18:22:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Chillar i Åre. Sviiiiinkallt och förfryser nästan. Har sovit hela dagen och börjar bli sjuk. Därför är det supermysigt att vara här. Ska snart äta mitt första mål för dagen och ikväll ska jag kolla på melodifestivalen med min familj. Jag chillar hörrni. Sånna här helger behövs också! 




Beslutsångest

2012-02-03 15:34:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hemma efter en otroligt lidande skoldag. Har otroligt ont i min lilla mage och vill helst bara lägga mig ner och gråta. Genomled dagen med ett fake-leende och var glad. Har försökt bestämma mig nu hela dagen om jag ska åka till Åre eller inte i helgen. Nu är det cirka fem minuter kvar och jag har fortfarande ingen aning. Mitt val lär ju visa sig förr eller senare. 

Och hela Lammkötts-grejen är jag medveten om. Och vad jag tycker om det. Självklart är det ingenting jag älskar utan mer motsatsen. Att lägga upp bilder på tjejer för att sedan rösta vem som är snyggast är rätt så patetiskt, det hör ni ju själva. Otroligt stelt och jag hatar idén. Det är väldigt förnedrande men man får försöka ta det mer på skämt. Vem skulle inte bli glad av att bli nominerad till en sida där snygga tjejer väljs ut? Men ändå, patetiska personer som ligger bakom och mår bra av att , ta bort det snälla! Och nej jag tänker inte polisanmäla. 


Jag är väl ändå rätt snygg? Eller? hehehehe

matfäääzzzzt

2012-02-02 18:12:00 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska jag iväg och fika mer. Fick lyckan att bli bjuden på tårta, wohoo. Restaurangmat på det också. Går bra att spara pengar!



Tar återigen inte med mig min mobil för att leka duktig. Puss!

2/2

2012-02-02 18:04:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Drog en fika på stan med Jullan efter skolan. Vi är så bra på sånt. Stod och velade jättelänge om jag skulle ta en Panini eller en Bärpaj, bestämde mig sedan för det lite mer ekonomiska alternativet då jag ska börja spara pengar. Och förresten, ni som undrar och bryr er så gick det bra på mitt prov idag. Lyckan när plugg ger resultat.

Tog första steget i mitt nya liv idag och lämnade min mobil hemma när jag åkte till skolan. En halv dag utan mobil, wohoo. Ska fortsätta mitt nya levnadssätt genom att sova tidigt ikväll också. Good luck säger jag.

1 Februari

2012-02-01 18:18:00 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Haft en tema-dag på skolan idag och lyssnat på en massa föreläsningar med mera angående droger. Det var en helt sjukt, rolig kille som var där och föreläste som gjorde dagen så himla värd! Han borde alla få lyssna på som vill skratta ihjäl sig.

Hade planer för idag men vet inte hur det blev på dom. Min telefon fungerar inte så det är inte så jättelätt att kontakta mig eller tvärtom. Har börjat fundera på om jag ska be någon i min familj att gömma min telefon så jag får leva ett mindre stressfullt liv. Mobilen dödar mig. 

Nu har jag en hel del företagsekonomi imorgon då det visade sig att vi hade prov imorgon. Kommer antagligen inte göra någonting, men det känns bra att skriva att jag ska plugga. Så ja! Hörs när jag har återfått mitt sociala liv. 



Lite frågor som trillat in

2012-02-01 17:01:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej jonnis, hur har du fått ett hjärta emellan datumet och tiden på din blogg ? (Om Skridskor)
- Nu minns inte jag riktigt hur man jag gjorde, men jag kollade här och provade mig fram.

gör du dina desginer själv? (Om F5F5F5)
- Nej inte helt själv. Brukar ta en mall från internet och göra om den lite.

Hur gör du sådan effekt på bilder? (Om Skridskor)
- Anänder redigeringsprogramet PhotoScape och trycker på: Editor -> Filter -> Cellophane

vaaaart är det där??? (Om Chillar)
- I (på?) Malta, Blue Lagoon. Det var riktigt fint där och rekommenderar alla som är I Malta att åka dit. 

Fina, precis som du! vilken linje är det du går nu igen? (Om Victoria's Secret
- Puss på dig! Jag går fortfarande första året på ekonomi.

F5F5F5

2012-02-01 01:18:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Alla trycker F5 för nyare tider.