Victoria's Secret

2012-01-31 23:42:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Världens finaste tjejer

Försov mig imorse. Missade bussen. Tog den senare bussen. Var dock inte ensam om att åka den bussen då det tog extra lång tid imorse att ta sig till skolan. Bara för att jag var sen. Rullade i alla fall in med Daniel som moraliskt stöd och slapp ta emot alla alla-vänder-sig-om-när-någon-kommer-in-sent-blickar ensam..

Tog mig igenom en skoldag och fick till och med sluta tidigare. Lyckan som uppstår då! Kommer dock få börja tidigare och sluta senare än vanligt imorgon. Vi ska tydligen ha en temadag om droger. Yes! Eller..

Skridskor

2012-01-31 01:36:08 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..




Åkte skridskor på idrotten idag. Jag sög. Var helt värdelös. Men det gjorde inget, för jag hade kul. Frös om fötterna gjorde jag också. 

Fick skjuts hem till mamma, chillade med syster, somnade när jag skulle söva henne. Vaknade nån timme senare av att Magnus skrämde livet ur mig. Fick skjuts hem till pappa. Ska nu söva mig själv. Hoppas ni alla får en fin dag imorgon, det kommer jag inte få. Alldeles för lång dag för att jag ska orka. Tjo!

Gangsters

2012-01-29 02:24:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






Snodde en spark av Duved idag. En byspark som man faktiskt får sno. Vi skulle gå på en promenad för att göra någonting. Det slutade med att vi tog bussen tlil Duved och åkte spark tillbaka hem. Dagens motion! 

Har ätit mango och ananas ikväll och dansat en del, det är vad vi kallar standard.

Jag är vaken!

2012-01-28 14:17:47 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Skönt att bli väckt av kastrullock slagna mot varandra. Sköna vänner man har. Efter att ha skickat en miljard sms, ringt en miljon gånger, knackat på fönster och väggar så smyger de sig in i mitt hus, letar rätt på fyra stycken kastrullock och börjar slå i dörröppningen till mitt rum. Åh vad jag älskar er Ebba och Fanny. Nu när jag är vaken så vet jag inte vad vi hittar på. Har fått upplysningar om att sätta på mig ytterkläder, så ja, okej. Ha en bra dag, hej! 



27/1

2012-01-28 01:47:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var jag på skolan, standard. Drog en fika på stan med Olivia, också standard. Träffade Emma, Rebecka och Betty och köpte massa gott på ICA, standard. Drog hem till Rebook, satte igång ett Harry Potter-maraton. Åkte till Åre innan jag hann se klart första filmen. Jag undrar hur långt de hann se innan de lessnade. I Åre drog jag till Fanny och Ebba och åt tårta. Nu ska jag somna i telefonen, godnatt. 



wääää

2012-01-26 15:29:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter på skolan trots att jag slutade för 4½ timmar sen. Själv dessutom. Hade Victor och Elvis som sällskap förut, men de försvann för nån timme sen när deras lektion började. Men hur tragiskt är det inte att jag är kvar här. Det är ingen som tvingar mig eller så. Jag kände bara att jag har lite skolsaker att göra så då kan jag lika gärna göra dem nu. De har dock tagit otroligt lång tid. De första timmarna ägnades dock åt att diskutera fotboll och framför allt gårdagens match. Folk som älskar fotboll är galna människor, att bli så sur över en match, pleeeease.. 


7vbYr0 on Make A Gif, Animated Gifs

Chillar

2012-01-26 01:49:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Går och lägger mig, kollar på film och inväntar morgondagens skolandag. Att börja tio för att sedan sluta elva är rätt så nice för oss ekonomer. Hela veckan har varit riktigt skön faktiskt då många lärare är borta och lektioner skippas. Att så lite kan göra en så glad.

Idag åt jag en lyxlunch på Via Grande i och med en 3-timmars lång håltimme och sedan en lyxmiddag på Subway. Drog en runda på stan med min syster efter skolan och fick med mig nån tröja hem, inget större kap. 



-

2012-01-24 22:04:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Mår inge bra. Det är -20º ute, min varma jacka är hos mamma och min mössa och halsduk glömde jag på skolan. Min telefon fungerar inte. Jag kan inte svara på sms eller när någon ringer, kan inte ens låsa upp den. Så det är ingen idé att försöka kontakta mig via telefonen. Mitt rum är stökigt trots att jag städar det 345678 gånger om dagen. Mina naglar är korta för jag har ett beroende. Har inga kläder att ha på mig. Min dator är hos mamma så jag har bara skoldatorn och kan därför inte ladda ner senaste avsnitten från mina favoritprogram. Min syster har redan fikat vilket betyder att jag får göra det själv. Och listan kan fortsätta i en evighet, därför har jag ingen lust att blogga. 

drömmen <3
Tumblr_ltlalmygec1qmyvlfo1_500_large

sjuk osv

2012-01-23 23:47:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var jag hemma från skolan. Mådde inge bra imorse och hade en alldeles för lång skoldag för att försöka klara mig igenom hela. Har sovit i princip hela dagen och kommer därför ha det svårt att somna ikväll igen.. Har därför köpt en massa trocadero och tänkte lira CS hela natten lång. Hehe nerå, kände mig tvingad att skriva sådär. Ska varken dricka trocadero eller spela CS, tråkigt nog tänkte jag sova, lycka till!



En liten lista

2012-01-23 00:49:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hur gammal är du om fem år?

- 21.


Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

- Mig själv. Endast. #forever alone

Hur lång är du?

- 170 cm. För att vara mer precis 171.2


Vilken är den senaste filmen du sett?

- Smurfarna, haha. 

Vem ringde du senast?

- Anton.


Vem ringde dig senast?

- Olle.

 

Hur löd det senaste sms:et du fick?

"Jonnnnnaaaaaa svara!!!" Heheh, min telefon och jag går inte ihop..

 

Föredrar du att ringa eller skicka sms?

- Förut sms. Nu ringa. Tar sån tid att skicka ett sms på min telefon numera.


Är dina föräldrar gifta eller skilda?

- Skilda.


När såg du senast din mamma?

- I fredags när jag var hem för att hämta kläder hehe. 

När vaknade du i dag?

- Alldeles för sent som vanligt.

 

Var tror du att du befinner dig om tio år?

- Hemma i min säng ätandes godis. #lat

 

Vad fick dig verkligen att skratta senast?

- Har väl inte varit en sån händelserik dag, men när min bror lyckades springa in i en hylla för han skulle skrämma mig med en läskig mask skrattade jag rätt så mycket.


Hur stor är din säng?

- 1.20 tror jag. 

Sover du med eller utan kläder på dig?

- Med. Annars skulle jag frysa ihjäl.


Vilka städer har du bott i?

- Östersund. Yey.


Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

- Aldrig barfota. Usch för fötter. Strumpor tror jag. Eller skor.


Är du social?

- Beror på hur mycket jag har sovit hehe.


Tycker du om kaffe?

- Finns nog inget äckligare.


Vad dricker du till frukost?

- Hinnner sällan äta frukost men oboy kanske.


Sover du på någon särskild sida?

- Ingen aning. Är alltid vaken in i sista sekund så jag minns aldrig hur eller när jag somnar, och när jag vaknar får jag alltid spriga upp ur sängen så jag hinner inte reagera.


Kan du spela poker?

- Nej,det tror jag inte. 

Tycker du om att mysa/kela?

- Ja, det är mysigt. 

Är du en beroendemänniska?

- Ja.


Känner du någon med samma födelsedag som din?

- Ja. Tror 1 november är den dag då jag har flest vänner på Facebook som fyller år. 

Vill du ha barn?

- Nej. Haha. 

Har du någonsin åkt ambulans?

- Nej. Jag skulle vilja göra det någon gång. Bara för att prova. 

Vad spenderar du helst pengar på?

- Mat, helst i fikaväg. Och kläder.


Sover du med gosedjur?

- Nej. Vill ha min säng för mig själv hehe.


Flirtar du mycket?

- Skulle jag inte påstå. ;)


Har du fått fortkörningsböter någon gång?

- Nej. Har inget körkort heller.

 

Vilken var den senaste boken du läste?

- ”3096 dagar" av Natascha Kampusch i och med skolan...

 

Gossip_boys_by_bathory123_large Gossip_boys_by_bathory123_large

 


Jag hade det kul igår, hade ni?

2012-01-22 14:08:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Firade in Julias 17:e födelsedag under nattens gång med henne och Elisabeth. Det blev en ganska konstig kväll, men jag hade kul iaf. Idag har jag hittills bara legat i sängen, eller jag gick upp vid 8 imorse och tvättade av mig sminket, tog ut löshåret och bytte kläder till sovkläderna - hej trash. 

Idag ska jag ta det lugnt och umgås med mina syskon. Jag ska kolla igenom veckans serier som jag har missat hehe och ta ett bad! Skriva klart ett och annat skolarbete och städa mitt rum. #söndagsstandard. Klockan är dock rätt så mycket så jag ska nog börja nu. 


Förskönad bild!

Friday I'm in love

2012-01-21 13:38:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fredagkväll




Fredagskvällen bjöd på en hel del god mat med massa tjejer. Satt och pratade i timmar och catchade up en massa som vi missat. Kom hem vid halv 5 och däckade rätt fort.

4-timmars fika

2012-01-20 18:09:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






Var och fikade på wedan idag med Julia, Agnes och Maja. Julia fick en jättefin present av oss eftersom hon fyller år på söndag. Nu ska jag iväg på mysmiddag hos Emma med massa mysiga flickor. Har lite bråttom faktiskt. Tjo.

Give a stranger one of your smiles

2012-01-19 14:30:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


It might be the only sunshine he sees all day.


Idag är jag glad. Slutade runt halv 11 efter att ha klarat en matteprov fint. Har hunnit med en runda på stan och en fika hemma. Har ingenting jag behöver oroa mig över nu utan kan göra vad jag vill. Ha en fin dag.

En liten film

2012-01-18 22:56:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Från idag när Simon bjöd på kakor, från tidigare när jag drog världsvurpan med syster och från ännu tidigare när jag barnvaktade andra systern. Cozy. 


Programdag

2012-01-18 16:29:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag och min fina klass tagit hand om alla nior som planerar att börja på ekonomiprogrammet. Vi fick lyssna lite, leka lite, tävla lite och såklart fika lite. Även om jag tror att dessa dagar inte är ett dugg givande slapp vi iaf en vanlig skoldag. 

Nu har jag planerat att tillbringa resten av kvällen med matteboken framför ögonen och lära mig allt. Efter mitt förra prov som gick sämst vägrar jag att inte kunna nåt. 

Min blogg handlar onödigt mycket om skolan nu, måste sluta med det. Det är ju ändå det som är mest deprimerande i världen. 


Simon bjöd på kakor, godaste kakorna i hela världen. Tack Simon!!!


Shut up

2012-01-17 22:32:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Detta inlägg är för att få alla som klagar om uppdateringen att vara tyst! Nu har jag bloggat, nöjd???



Humörsvängningar

2012-01-17 21:28:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagens började inte alls bra då jag gjorde mitt livs sämsta prov. Det gick så otroligt dåligt och jag var rätt så less efteråt. Nu har jag lovat mig själv att plugga 327628 timmar per dag för att få bättre resultat. 


Sen redovisade jag på samhällen och det gick mycket bättre. Då blev jag glad igen.

Eftersom jag tänkte ta tag i mitt liv och börja plugga kan jag börja med matten nu eftersom vi har prov på torsdag. Eller så tar jag spanska innan eftersom vi har prov på det imorgon. Eller varför inte bara börja läsa på de 48 stycken glosorna vi har tills på fredag i engelskan. När vi ändå är igång kan jag påbörja nästa veckas arbete. Äh, fuck this. Fuck school!

For over a century, I`ve lived in secret.

2012-01-16 19:14:51 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Det här är mitt återkommande. Har kommit hem från badet för ett bra tag sedan, där vi hade sista lektionen. Fick springa hem på lunchen idag för att hämta badkläder, cozy. Har mellanlandat hos min mamma för att i princip packa ihop hela mitt rum till mitt nästa. Åh, underbara liv som skillsmässobarn. 

Nu ska jag, för att trotsa våra 3 prov, 1 inlämning och 1 redovning bara denna vecka lägga mig och kolla på Vampire Diaries från början. Bara för att det är en sån bra serie. 

I had a plan. I wanted to change who I was. Give my life to someone new. Someone without the past. Without the pain. Someone alive.

Död

2012-01-15 18:50:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Återkommer när jag är mer levande


Saker som irriterar mig

2012-01-14 18:21:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


♦ När det är något speciellt sportevenemang och alla känner för att föra live-uppdateringar på Facebook. 

◊ När det händer någonting speciellt över huvud taget och alla skriver om det på Facebook, t.ex stormen Dagmar.

♦ När ens mamma frågar om det är något man vill ha från affären innan hon ska gå och handla men man kommer inte på något, så man svarar nej. I samma sekund som hon kommer hem kommer man på minst 10 saker.

◊ När tekniska saker inte funkar som det ska = Alltid

♦ När man gillar en låt så mycket att man spelar sönder den så den inte längre är bra.

◊ När man hittar en rabattkupong i fickan som man glömt bort och blir överlycklig men märker sedan att datumet har passerat.

♦ När man har värmt en mugg med varm mjölk i micron och upptäcker efteråt att man inte har något oboypulver hemma.

◊ När man uppdaterar Facebook 1000 gången om dagen men inget nytt händer.

♦ När inga nya avsnitt av ens favoritserie kommer ut.

◊ När man bakar något och har kommit halvvägs i receptet och märker att en ingrediens saknas. 

♦ När man bråkar med någon och inser att man själv har fel.

◊ När hela familjen delar på ett och samma Spotify Premium-konto så det aldrig fungerar att lyssna.

♦ När man får använda Spotify utan premium och har lyssnat på en låt för många gånger eller har slut på timmar.

◊ När man talar sanning men personen i fråga tror inte på en.

♦ När man har lust att bara vara hemma men en massa roliga erbjudanden rullar in. 

◊ När man för en gångs skull har tagit med sig sin kamera men glömt minnekortet hemma i datorn.

♦ När en flaska med läsk har stått utan kork och all kolsyra har fart ut. 

◊ När man är sugen på något riktigt gott men har ingenting hemma.

♦ När man glömmer saker hemma och får gå tillbaka.

◊ När folk taggar sig i sina profilbilder om och om igen. 

♦ När alla roliga spel och appar bara finns till iPhones och inte android.

◊ När ens hår blir überlockigt efter att man har duschat.

♦ Slutligen SKOLAN!!!!



Lazy days

2012-01-14 17:43:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Jullebulle

Älskar att sova bort hela dagen. Älskar att äta middag till frukost och sen lägga mig i sängen igen och dö. Älskar att inte behöva göra sig i ordning för man inte gör någonting speciellt. 

Antar att jag snart måste hoppa in i duschen om jag ska hinna med detta. Ska iväg och fira ett födelsedagsbarn. Hoppas kvällen blir en bra kväll. Ha det så bra kära bloggläsare.

Fredag den 13:e

2012-01-13 19:28:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fin dag idag. Kort dag på skolan sen helg. Firade in helgen med en panini på PAUSE med Matilda och Cornelia. Det var jättemysigt. De blev förvånad över hur mycket jag kan äta då jag åt upp deras rester, hehe. Har nu ätit en god middag och väntar på att Olivia ska komma hit. Sen ska vi förhoppningsvis hitta på något roligt att göra så det blir en bra start på helgen. Ha en fin kväll! 





I go to school The Youth to learn the future

2012-01-12 22:45:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Anonym om En gång trodde också jag, jag kunde klara mig ensam:
Frågade förut vilken skola och linje du gick men fick aldrig svar

Steker på ekonomilinjen på Wargentinskolan. Idag när jag gick runt i en kavaj kände jag mig som en riktig ekonom. Släpp inte fördomarna om ekonomilinjen, klär man inte upp sig passar man inte in! 



Idag har jag känt mig som en riktig pluggis då jag gick till biblioteket efter skolan för att plugga. Det gjorde inte saken bättre att jag gick därifrån endast för att de stängde. Men trots detta fick jag ingenting gjort haha! Det måste ha berott på mitt sällskap som gjorde en pluggeftermiddag till en mysig sådan på biblioteket. 

Åkte hem till min pappa en sväng efter det för att hälsa på. Egentligen åkte jag dit för att hämta tillbaka mina kläder min syster har snott av mig men eftersom den flickan inte var hemma och hade antagligen gömt mina kläder så jag inte ska hitta dem fick jag inte med mig några kläder tillbaka hem. Tack Elin!



En gång trodde också jag, jag kunde klara mig ensam

2012-01-11 19:10:00 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Vill dö. Glömde mobilladdaren på skolan idag och mobilen har väl sisådär en 4% batteri kvar. Säger hejdå till en social kväll. Något positivt med detta är att jag kanske kommer skriva en mening till på min debattartikel som ska lämnas in på fredag. 

Ska försöka lägga mig i tid ikväll också. Men det spelar ingen roll vad jag säger, jag har tydligen alldeles för svag vilja eftersom jag aldrig lyckas! Men det är inte så kul att komma som en zombie till skolan varje morgon, hehe.. 



Ett sånt där K

2012-01-10 22:49:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag ska inte jag blogga för då kommer jag kanske hänga ut någon utav mina vänner. Hehe, not. Men någonting aggressivt kommer jag nog skriva för det är just vilket humör jag är på. Därför går jag nu och lägger mig! Kommer inte somna, men vem bryr sig, ingen uppenbarligen! Hejdå.

För ovanligheternas skull

2012-01-10 21:43:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är med och tävlar om en lyxig goodie-bag värde 9000 kr på http://hotgossips.se" Tryck här, va wannabe mig och tävla. Fuck y'all .


19e bilden: En person som är snygg.

2012-01-09 20:42:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Antar att du är relaivt less på att höra kommentarer om ditt utseende, om man nu kan bli det. Men det talar ju bara sanningen att du är världens snyggaste. I och för sig valde jag en rätt så osmickrande bild, bara för att säga emot allting, hehe. Men du, jag och alla andra vet vilken fin person du är. Dels på utsidan men även insidan, loveyou. Nästan lite djupt det här..

Talkbox osv

2012-01-09 19:43:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Försa dagen på skolan efter 2½ veckors ledighet och jag är redan less. Tur att jag fixade mig Talkbox idag så jag har någonting att roa mig med på skolan. Det är nog det roligaste jag har gjort, haha. Så alla som inte har det fixar det nu och pratar med mig! Nu ska jag dränka mig i läxor som redan efter första dagen har kommit... 

Har tidsinställt en massa inlägg bakåt också för jag hamnade lite efter i 30-dagars hehe, men det är bara att bläddra bak så finns det två stycken missade dagar där.

16e bilden: Mitt beroende.

2012-01-08 17:00:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Mina beroenden är allt inom matväg som innehåller för mycket socker, att bita på naglarna och min dator. Min kombination. Hej fetto! 



Och nej det är inget jag direkt är stolt över, men det brukar man väl inte vara över sina beroenden? Men i och med det nya året kanske man ska ta och sluta.. i alla fall dra ner på dem!

The sky's the limit

2012-01-08 14:53:02 / 7 kommentarer kommentera inlägget?..


Skulle vända tillbaka dygnet idag, dagen innan skolan börjar. Det gick sådär. Vaknade precis av att min mormor ringde. Idag har jag lite saker jag måste göra och eftersom klockan redan har hunnit bli så mycket så måste jag skynda mig lite. Dock är det söndag och jag är automatiskt dryg och seg då så vi får se hur det går. 



17e bilden: En ovanlig bild.

2012-01-08 12:00:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Sådär riktigt osött.

Before I die I want to...

2012-01-08 00:34:48 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..




+ miljontals andra grejer. Tur att jag bara är 16 år och har lååångt kvar att leva!

Cozytimes

2012-01-07 18:24:00 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Heeeej mina vänner och vänninor! Kan börja med och säga att min telefon har damp. Så får ni inget svar av mig på sms eller om ni ringer så är det inte för att jag totaldissar er utan för att telefonen tydligen lever sitt egna liv. 

Idag har jag varit hos Ebba för att vår älskade tradition ska få leva vidare. Eller ja.. inte bara därför jag träffade henne såklart, det var ju riktigt länge sedan sist. Hehe jaja, det var mysigt och vi hade fullt upp med att ta kort hela dagen.


Cozy du är!

Hola mis amigos!

2012-01-06 18:35:00 / 8 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag bjöd jag hem en kär vän till mig på pannkakor. Dom blev huuuur goda som helst och jag överväger att bli kock när jag blir stor. Hehe, eh nej.. Lagade även middag till familjen, om man nu kan räkna "stoppa in en form med förbredd mat i ugnen och låta den stå tills mamma kommer hem och tar ut den" att laga mat. Nej, laga mat är verkligen inte min starka sida! Hur jag lyckades med ett MVG i hemkunskap är ännu ett mysterium. 

Resten av kvällen har spenderats pratandes i telefon. Massa pratande i telefon faktiskt, men olika små söta individer. Och det är antaglien så resten av kvällen kommer se ut. Är döööötrött och orkar inte göra nåt! 


Hehehhehhh, fulare bild.

"Trettondagsafton"

2012-01-06 16:08:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vilket idiotiskt pucko till person gjorde fredagen den 6:e januari år 2012 till en röd dag?!?!?!? Riktigt onödigt gjort i alla fall. Vet inte ens vad vi firar eller vad vi gör. Dumma röda dagar som gör att stan bara har öppet till klockan 4.00.

Jaja, har åkt fram och tillbaka från Åre en miljard gånger det här lovet och funderar på om det är värt att åka tillbaka en sista gång innan skolan börjar (buhuuuu) på måndag. Det kan jag fundera på lite mer medans jag lägger mig ner och gråter floder för att jag inte hann ner på stan och kollar på senaste avsnittet av Vampire Diaries. Mitt liv är ändå rätt bra!


Ful akrivbild för att fylla ut detta anger-inlägg!

SÖMSVÅRIGHETER

2012-01-04 06:16:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sömn har blivit ett hinder i vardagen. Jag har nog seriösa sömnproblem!

Har tagit mig en spontan resa hem till Östersund igen i längtan om att snart få åka tillbaka till Åre. Egentligen gillar jag inte Åre så mycket, finns inte någonting alls att göra där. Men det är just det som är grejen. Jag behöver inte göra någonting där.

Nu ska jag (återigen) försöka sova och inte låta datorn störa, vilket den antagligen kommer göra minst 58 gånger till. Hoppas ni alla som ligger och sover nu njuter av den stunden! På riktigt. For real. Allvarligt. Gör det bara. 

Tröttare tjej jag är! Godnatt. 


Tyckte denna bild passade då det är ungefär nästan precis exakt på datumet den togs. 



K på livet. Endast ett K. Det är allt jag har att säga. Fuck off.

2012-01-03 23:58:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Flyttat hem till Ebba

2012-01-03 07:46:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har flyttat in till Ebba. Hon bor här själv just nu, därför har vi, jag & Fanny, valt att flytta hit. Ett liv utan tjatande föräldrar vore rätt bra! Ingen som tjatar på en om att man sover till halv 4, och ingen som klagar på att man går och lägger sig efter klockan 7 på morgonen. 

Ikväll har jag varit ute på äventyr. Har åkt madrass och en hel del massa bil med två trevliga pojkar. Det var mycker mysigt. 

Inatt har jag, Ebba & Fanny (som numera har bildat vår egna familj (vi var t.o.m på ICA och handlade mat idag!)(paranteser inom paranteser, yee!)) kollat på Pretty Little Liars. Nytt avsnitt, sooooom vi har längtat! Det var helt underbart och nu kan jag sova gott inatt. 


En bild från Nyår, vi var så glada! Lyckliga tider det där.

2011

2012-01-01 19:54:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Januari

Firade in det nya året i Åre som vanligt.


Blev "upptäckt" på stan och fick göra ett "modelljobb". 

Februari



Hängde mycket i Åre utan att åka skidor

Mars

Väldigt död månad eftersom hela bloggarkivet är borta (?), hängde på skolan där vi på rasterna la pussel med lärarna, åh sånt tix vi hade!


Tog mer kort

April

Hade ett otroligt roligt valborg med bra vänner!

Maj

Hade en bra sista stund med min klass


Min sista show på Dawes




Hängde mycket med Ebba




Åkte till Cornelia i Ås och myste med fina vänner på de allra regnigaste dagarna

Juni



Firade nationaldagen på Jamtli








Åkte på klassresa till Åre i brist på pengar med min fina klass




Gick ut nian med fina betyg


Hade en rolig skolavslutningskväll ute med bra vänner


Insåg hur bra Julia är och var mycket med henne


Åkte på min livs bästa resa till Malta och träffade helt ortoligt bra vänner

Juli





Hade en underbar tid under yran

Augusti

Åkte till Spanien med hela tjocka släkten


I slutet av augusti började jag gymnasiet i klass EK11c och fick ännu mer fina vänner

September

Åkte till Stockholm och hälsade på våra kompisar från språkresan som är världens bästa!

Oktober

Fixade fest i Bringåsen för samtliga ekonomielever

November

Fyllde 16 år, klippte av mig håret och färgade det mörkare

December


Firade en fin jul & nyår med familj och vänner

2012

2012-01-01 18:00:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Första januari år tjohundratolv. Hur sjukt är inte det? Nytt år, nya möjligheter, nya händelser. Fast ja.. allt känns som vanligt, allt är som vanligt. Som vanligt är nyårsafton överskattat. Men jag hade riktigt kul igår, det tackar och bockar jag alla som var med och gjorde kvällen så bra för.