Sleeptime

2011-01-31 21:36:54 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag hemma och ska sova nu. Imorgon kommer mamma och hämtar mig 06.45 för att åka till tandläkaren, wiho. Jaja, vi hörs imorgon, tjarå! 

Btw, ekonomi it is! Bekräftat och allt. 


Arkivbild, sommar 

Tidsinställt

2011-01-31 17:00:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag slutar jag nån gång vid 4 och ska sedan direkt ner på stan så jag tar och tidsinställer ett inlägg nu. Hihi bus. Men jaa, nu har nog slutat skolan och vandrar runt på stans gator. Efter stan är det säsongsstart för dansen, och iiiih vad roligt. Men men, slänger upp en bild också, tjarå. 

Hann inte platta mitt hår imorse så jag springer iväg på skolan med lockigt hår, score!

Anyway vi hörs senare ikväll, puss

Svar på tal

2011-01-31 08:35:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hanna om Svar på tal:
hej vad använder du för bildredigeringsprogram? Om photoshop, vilket nummer har den, kan inte du länka en fil som du laddat hem?

Svar: Photoshop cs5. Bara att googla Download photoshop cs5 eller nånting.

Om jag vore rik...

2011-01-30 17:57:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Sitter fortfarande och kikar på kläder och fastnade för Bikboks vårkollektion. Tyckte det var ruskigt snyggt. Ibland önskar jag att jag var supermodeintresserad så jag kunde slänga på mig vad som helst liksom.. Det här blev några personliga favoriter, speciellt 1, 2 & 6.

Jonna ♥ Youtube

2011-01-30 15:49:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag älskar att bara sitta på youtube och kolla på olika klipp. Mest när folk sjunger men också andra saker. Och just nu när jag har sjukt tråkigt, sitter och jag kollar runt lite. 

Typ den här killen (och tjejen) som får en att undra varför typ Justin Bieber är känd.. Han är ganska old och jag kommer ihåg när alla lyssnade på hans version av Don't stop believin, hihi.



Kolla på fler av hans låtar, asgrymma :D

Eller den här killen som är helt sick, som gör allt med bara munnen!




Också värt att kolla in hans andra videos.

Alltså eh?

2011-01-30 14:41:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Just nu lutar det åt det här hållet... Men vad vet jag, imorgon kanske jag vill nåt annat. Med tanke på att alla ska välja ekonomi, men vafan, nu vill jag det här och skiter i alla andra! Vad ska alla 95 i Östersund välja?

Stor dag idag

2011-01-30 12:55:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är en stor dag för min blogg. Funderar på att baka en tårta för att fira. Men ansträngningarna för det.. Nej det håller inte. Istället säger vi bara grattis! Idag ska nämligen min blogg bli lösenordsbefriad. Oh shit. Men ja, den dagen kommer den med. 


VILLHAAA

2011-01-29 17:21:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Bara några snygga grejer jag skulle vilja springa till affären och köpa nu. Synd att Östersund har bestämt sig för att stänga stan efter 4. Får helt enkelt vänta tills på Måndag innan jag slår till (för tydligen så har de stängt på söndagar också...)

Godmorgon

2011-01-29 16:45:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Som ni förstår så kommer jag inte hinna med något av min checklista idag. Vi får ta det imorgon eller nåt. Nu ska jag äta och sen läsa min bok. Det är en bra bok.

Easten Palace

2011-01-29 00:13:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det blev till och käka på Easten, lite kinamat alltså. Jag, Emma, Betty & En Moa. Vi träffade En annan Emma och en annan Ebba där också så efter en mysig middag hängde vi fett. Okej.. Nu ska jag hoppa i säng för en djup skönhetssömn. Imorgon om jag orkar så ska jag 
1) Hem till pappa och hämta alla mina grejer. 
2) Hälsa på Olivia i hennes nya lägenhet (om hon inte bjuder hem mig så våldgästar jag!).
3) Köra min debut på Brun-utan-sol.



Några fina bilder från ikväll :)

Shoppat

2011-01-28 17:37:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom precis hem från en runda på stan med Ebba. Fick med mig 2 tröjor från Bikbok och en ring från H&M. Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen för jag ska ut och äta med några sköna brudar. Vi hörs efter det puss. 


Mina tröjor jag köpte :)

270111

2011-01-27 16:48:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var en väldigt ganska så chill dag. Började med ett engelskaprov (oj vad chill...) men efter det hade vi idrott och fick åka skridskor. Egentligen inte heller så chill för att fötterna dör, men det var roligt. 


Bilderna snodde jag av Beettyyyyy, hehe busjag. 

Iaf så slapp vi NO-lektionen för att vi skulle lyssna på ett finsk flyktingbarn från andra världskriget. Hon hette Helmi och var jättesöt ;) Sen slapp vi spanskan också för vi var tvungna att äta för att hinna med bussen till Wargen. Där skulle vi gå och kolla läget lite för snart ska gymnasievalet vara valt. 

Vi slutade vid 2 och då gick jag och fikade och kollade i lite affärer med Olivia. Nu kom jag precis hem och ska fixa något att äta.

Fuckyou

2011-01-24 17:37:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake
A smile, a laugh everyday of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

08.16

2011-01-24 08:16:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är helt inne på dom här Godmorgon-inläggen. Vaknade lite för tidigt idag för att Elin 10 år sprang in på mitt rum och behövde akut låna min ögonfransböjare så nu sitter jag här och ska snart vandra iväg till skolan för en härligt lång dag.. Lär väl vara hemma nångång vid 4, skönt! Så medans får ni läsa andra bloggar och inte dö utav att ni inte får läsa min superduperblogg. Fast å andra sidan så har jag ju lösenord som bara en person vet, busigt jo tack jag vet!


Söta jag just nu..

230111

2011-01-23 22:33:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Höjer ljudet och dränker mig i skön musik. 



Godnatt säger jag också.

En lång text som sammanfattar en rolig natt :D

2011-01-22 16:44:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår hade jag ytterst trevligt. Först var jag på skolan och det var ju inte sådär supertrevligt, men jag överlevde.

Efter det så åkte iaf jag & Olivia in till stan och mötte upp Ebbis. Vi strosade runt med endast en glass på donken köpt.

Sen var det middag och efter det träffade jag Ebbis igen och tog bussen in till Odensala och Ica. Där mötte vi upp Emmis och vi stötte även på en Simon och en Olivia. Och så köpte vi massa gott till en Marängsviss. Och så åkte vi hem till mig och åt den, det var gott ska ni veta. Vi snackade och så och sen åkte den där Olivian hem. 

Sen kollade vi på Beck - levande begravd, jag var livrädd. Fast vi hade ju Simon som hade sett den innan som berättade när det vart läskigt, så vi överlevde det också. 

Sen drog den där Simonen hem också. Så då var det jag + 2 andra b-rudar kvar. Ni vet nog vilka. Och ja, vi satt vid omegle, för där kan man ha rackarns kul. Tydligen så kul att man stannar uppe hela natten. Men ja, vid 9 somnade vi och vid 11 ringde Simon och ville bjuda på frukost. Så han kom med våfflor och vi åt  Det var också för himla gott. 

Nu är jag lite trött, ska snart äta middag. 


En bild på Simon & Olivia var det jag hade å bjuda på..

Godmorgon på er!

2011-01-22 10:05:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte bara berätta det att jag har sovit 16 timmar inatt. Somnade direkt efter maten vid 18 på soffan. Kl 7.00 morgonen efter vaknade jag och flyttade till min säng istället (man kan ju undra varför min mamma inte väckte mig när hon gick och la sig..) och så vaknade jag nu av att mamma väckte mig! 

Godmorgon var det ja! 

Idag ska jag på konfirmation, jippey, eller...? Efter det åker jag hem till pappa och stannar där ett tag. Jag ha rinte vart där sen innan vattnet blev invaderat av parasiter i denna stad.. 


Skulle skriva, åh vackra sommar  men sen insåg jag att den här bilden inte riktigt förmedlade sommar, fast varmt var det nog, med tanke på våra kläder. Iaf så saknar jag sommar och jag tror nog att den här sommaren kommer bli en utav de bästa, mycket roligt planerat redan! :D

Svar på tal

2011-01-11 17:36:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Anonym om Alien:
hur lång är du? :)
Jag är 171,2 cm exakt! :D Har inte växt på länge så jag antar att det här är min final-längd liksom.

Alien

2011-01-10 16:24:32 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Längre och jobbigare skoldag första dagen! Har redan fått 4 stycken läxor!! På första skoldagen efter lovet. Kill me. Aja, bara att stå ut.. Håller just nu på och hungrar ihjäl så jag ska väl ta och käka nåt, men ja, hejdå. 


Mira: Titta två Miror och, eeh.. en halv Jonnor!

sova ♥

2011-01-09 17:15:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Har vart näst intill död hela veckan! Har inte orkat nånting och det har jag inte heller gjort heller (undantag onsdag hehe). Har mest legat hemma och kolla på film och så. Kroppen orkar inte med och jag har suuuperont i huvudet. Imorgon börjar skolan också. Skulle lätt behöva en extra veckas lov. Men men, jag får vänta till Sportlovet v. 10. Men jaja, då vet ni varför jag har bloggat så dåligt, tråkigt, lite osv osv. Nu: Film, hehe.. :love:

Godmorgon världen säg vad som står på!

2011-01-07 12:15:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nej okej, jag ska inte börja sjunga en Jimmy Jansson-låt, för det är inte okej..

Jag har barnvaktat min syster så här på morgonen. Hon hatar nog mig.

Men annars då! Jag har absolut ingenting att säga så jag säger hejdå. För nu ska jag spela Wii med Magnus. 


Känner behovet av att åka utomlands och få lite färg, tjarå.


Mormortime

2011-01-06 15:43:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu åker jag till Mormor för en god middag med resten av släkten. Jag är såhäääääääär trött & såhäääääääär opepp & såhäääääääääär död. Jag tycker om Matilda såhääääääääääär mycket och jag har såhäääääääääär bråttom nu! Puss



Svar på tal

2011-01-06 14:11:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Anonym om En dag idag:
berätta om fotograferingen!

En dag var jag ute på stan med min syster. Plötsligt kom det fram två st tjejer som sa att dom var ute och letade efter modeller på stan och bla bla bla. Då fick jag följa med dom till deras "studio" och ta lite foton. Nån vecka senare ringde dom och sa att dom hade ett jobb till mig och jag sa att jag var intresserad. Dom skulle återkomma och det gjorde dom, med tid, plats, datum osv osv. Och så gjorde jag det igår. 

Det var inga svårigheter, dom sa åt mig hur jag skulle göra och så. Hur jag skulle stå, vilken min jag skulle ha, vad jag skulle hålla i och hur jag skulle göra med hästara (plåtades med islandshästar ahha). Kläder fick jag ju av dom och det var typ yllekläder, inga fina kläder, men bilderna blev ganska fina ändå. Jag blev sminkad nere på makeupstore, som blev aaaassnyggt. Jag fick några bilder mailade till mig, men jag får inte publicera dom innan dem har kommit ut i tidningen dom ska till. Tidningen är en medlemstidning till de som är medlem i Fristilen. Den ska komma ut i Februari så ni får helt enkelt ha tålamod. Puss



Hemma

2011-01-05 15:14:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag hemma och allt gick bra. Höll på frysa ihjäl men jag stod ut :) Har precis tagit en dusch för att få bort all äcklig hästlukt och nu väntar jag på att jag ska få lite smakprov mailade till mig :D

Det finns inte så mycket att säga om dagen haha, men undrar ni något får ni fråga. 


Sminkning färdig och jag på väg till hästarna hihi. 


Första ombytet på och jag var taggad, haha!

VAD GÖR VI NU KÖR VI!

2011-01-05 07:28:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Okej hörrni nu kör vi! Försvinner ner på Makeupstore nu för att få mig en snygg sminkning i sällskap med fotografen sen blir det att åka bort till en hembygsgård i brunflo och träffa lite islandshästar och fota lite. Jag uppdaterar när jag kommer hem. Önska mig licka till, hejdå :)

110104

2011-01-04 16:33:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var jag på stan igen. Fick med mig en ful grå tjocktröja hem. Men den kan va mysig och billig var den. Men den glömde jag hemma hos Ebba så det var ju synd. För jag gick nämligen dit efter stan. Och hängde lite och fixade lite saker som behövde fixas.

Nu är jag hemma och funderar på om jag orkar leka med Ebba & Matilda ikväll. Visst vill jag men jag är dödstrött. Och jag måste sova för imorgon ska jag upp tidigt. Jag ska vara nere på Makeupstore kl. 08.45 imorgon för att sminkas till en liten fotografering. Haha, älskar att säga det. Tönt jag.

Yeye, Nu: Leka med mitt nya photoshop :D

Söt jag igen. Tjarååå

DAY 28 - Something that you miss

2011-01-03 23:40:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tumblr_l7yt71mg8j1qaepo0o1_500_large
Du var en bra vän ♥

En dag idag

2011-01-03 19:28:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vakande jag lite för sent vilket betyder att jag helt har vänt på dygnet. Men jag var ytterst snabb på att göra mig klar och drog in på stan för att träffa en Matilda. Vi hängde. Jag ville shoppa men fick inte så mycket med mig hem. Jag kom hem och käkade lite och nu sitter jag här. 

Imorgon kanske jag ska åka pulka med Matilda & Ebba och på onsdag har jag en photoshoot så det så! På torsdag blev jag bjuden på pyjamasparty och sen är det bara en helg kvar tills skolan börjar. Kul!

Nu ska jag är choklad & kolla på en film. En tecknad film. Oklart vilken. 



Ibland är jag för snygg!

04.41

2011-01-03 04:41:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag går faktiskt inte och lägger mig den här tiden på dygnet. Datorn for i golvet, jag vaknade och var tvungen att prova om den funkade! Då vet ni! Godnatt igen :)

DAY 27 - YOUR FAVORITE PLACE

2011-01-02 23:59:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Och så var det det här med dom här dagarna.. 

Min favoritplats är ju typ vart som helst förutom Östersund, haha. Utomlands! Thailand är nice. Och där hittar jag och så :) Så ja, Thailand, i kära huahin, i mitt kära hus. Det är nice. Så ja, det är nog mitt favoritställe so far. 


Där är vårat hus, det nästlängst till vänster på bilden med grönt tak. Nära & bra till poolen :D




Senast jag var där i November.. Jobbigt att vara utomlands nu...................

Nyår i bilder

2011-01-02 23:31:19 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Börjar med pulkaåkning, som alltid!


Fortsatte med ansiktsmask och sånt som alltid.



osv osv osv och så middag!





Så kände vi oss efter middagen.. 



Dancepermormance som alltid. Storsuccé i år med tanke på att folk (som vi inte kände eller firade med) kom ut från deras balkonger och tittade och så, haha.. 




Lady Gaga kom.. 



Och så var det 12-slaget ja




Och sen lite andra bilder som inte ska upp på bloggen..

+

2011-01-02 21:43:22 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Numera orkar jag! Vårat motto det här lovet har varit ORKA! Så nu ska jag orka. Har precis kommit hem från Åre och ska snart skriva lite om typ nyår, inte vet jag. TTYS