Hejdå Storsjöskolan

2011-05-31 23:03:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Haha Emma ♥ Jag bloggar, jag bloggar. 

Imorgon tar alla glada 92:or studenten. Kul för dem liksom. Jaja, klagar inte. Jag hade min sista dag i grundskolan idag och det var ett riktigt sorgligt ögonblick trots allt. Min sista stund i skolan jag gått i de senaste 4 åren. Mycket kul har hänt och jag kommer se tillbaka på den med glädje, hehe, eller..? Jo, men jo, det har varit kul med min klass. 

Haha åh sexan ♥ Alltså ta en titt på alla, hur fan såg man ut. Ser ni mig? Hihi, ne, för jag är inte med :(

Ha den äran på Mordag önskar oss två

2011-05-29 13:13:35 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..



Knas Spotify

2011-05-26 14:30:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alltså det här med Spotify är knas. Hade slut på mina timmar för länge sen. Typ 3 dagar efter att dem börjat med skiten lyssna max 10 timmar/månad. Iaf så har jag loggat in och ut sen dess och varje gång har jag fått nya timmar. Jaja, bara för min fördel. 

Kom hem från skolan för en stund sen. Fick sluta 2 timmar tidigare, wiho. Nu är jag iaf klar med allt i skolan så nu är det bara att chilla igenom de sista dagarna. Så otroligt skönt! 

Ska nu leta igenom alla klänningar som finns på nätet, paniken stiger! Tjarå. 



Storsjömaran!

2011-05-25 17:51:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fyfan va jävla skönt det känns. En lättnad liksom. Min sista Storsjömara är avklarad och jag kan äntligen andas ut. Storsjömaran som är alla elevers (på Storsjöskolan) värsta mardröm. En lagom springtävling på sisådär 7 km. Och okej, kanske inte så mycket, fast jo! För mig är det det. Nöjer mig med tiden jag fick och så också. Direkt efter att jag kom hem från skolan somnade jag och sov i 3 timmar. Har precis käkat middag och så fick jag ett samtal som räddade mitt liv, hihiiii. 



El grande Finale

2011-05-22 18:17:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Och så var det show #3. Haha, mycket show-snack nu. Sista och roligaste showen kvar bara. Ska fixa mig lite extra för bara den och vara där lite extra tidigt, hihi. Därför åker jag nu alldeles snart efter att min hår är färdiglockat. Wish me good luck. Puss.

Show #2

2011-05-22 12:27:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Världens sötaste Emma i början på vår dans ♥

Snart är det dags för show #2. Ska bara klivia upp ifrån sängen och fixa mig och så och sen dra bort mot Folkets Hus osv. Har lite sådär halvt bråttom också. Men det är standard i mitt liv, att stressa! Vart jag än ska så får jag alltid typ springa. Men det är liksom nåt jag har lärt mig att leva med så jag överlever. Men nu somsagt har jag bråttom, hörs!

Konsten att rida!

2011-05-22 02:44:30 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Snart ska jag rida. Valde ridning på Elevens Val nästa Torsdag. Dumt val med tanke på att jag varken tål hästar och är livrädd för dem. De är stora, håriga och bits bara. Eländiga djur! Men ja, de andra sakerna som fanns att välja var bara en massa tråk. Tyckte denna bild passade väldigt bra in i mitt samtalsämne. Jag med hö & nån hästgrej i handen, hästkläder (?) och hästar i bakgrunden, dessutom stående mitt i en hage. Usch, hemska minnen. Jaja, jag ska sova nu, med risk att inte vakna upp imorgon till show #2, men det är en smäll man får ta när man är uppe halva natten. Godnatt på er, puss och kram.

Showtime

2011-05-21 12:31:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Om sidådär en halvtimme börjar den första showen så jag ska snart bege mig bort mot Folkets Hus där det är och dansa. Wihoo. Har smörjt in mig med lite för mycket Brun Utan Sol så jag lyser oragne, men då matchar jag med mina kläder höhö. BUS är ett måste på dansuppvisningar när man visar både ben, armar, mage och bröst. Haha, nerå, men typ. Och detta bör ni läsa också för er som är oroliga att jorden kommer gå under idag. Nog för att jag inte tänker vara säker förrän dagen är slut! 

Jaja, måste dra nu, tjarååå!


Dawes

2011-05-19 18:04:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Drar iväg på sista dansen innan shoooooow. Wohoo. Taggad? Nja, kan jag inte påstå. Ska hem till mamma en snabbis sen för att fixa lite grejer också. Sen kommer jag hem och ska då syyyyy danskläder och pluggaaaa engelska. Ma höres, hejdå!

_FHP2269
_FHP2272
_FHP2251

Bilder från förra gången!

One of us is gonna die young

2011-05-18 22:37:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tycker all borde se Pirates of the Caribbean 4.

Idag var jag på skolan, förvånadsvärt inge trött alls, trots att jag sov max 3 timmar inatt. Kom hem, vågade inte gå in för städarna var här och städade så jag åkte in till stan istället, haha. Mötte Matilda, köpte jordgubbar och glass och satte oss på torget och myste. Sen skilldes vi och jag mötte Olivia & Simon på tygcenter för att köpa tyg till dansen, sagt och gjort! Åkte hem, städarna var fortfarande där!! Vågade inte gå in, mötte upp syster, chillade, åkte hem. Efter maten gick jag upp på mitt rum och somnade, vaknade nu och har en massa skolgejer som jag måste fixa till imorgon, FML! Ville ju liksom sova nu, men nej. 

Eftersom Matilda hade lagt upp bilder, snodde jag dem, oops. 




Pirates of the Caribbean 4

2011-05-17 22:55:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Taggad? Taggad till tusen! Är hemma hos Emis nu och ser ut som Jack Sparrow, ungefär. Vi drar nu snart iväg på bio med 3 andra snygga Sparrow-inspirerade brudar. Att jag kommer vara död imorgon på skolan bryr jag mig inte om! Jaja, vi ska snart åka in till Ebba i stan för lite mer hänh innan showtime. 

Menmen, vi hörs, vi hörs, hejhej!

Jedward

2011-05-15 12:35:47 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Som ni alla vet kom Sverige trea igår. Jag dog lite varje gång vi låg först! Jag älskar Eric Saade och har r helt sjukt snygg. Dock hejade jag lite extra på Irland och de söta tvillingarna, höhö, dom var grymma!




Annars då. Jo, jag har bokat biljetter till Pirates of the Caribbean 4 som går an på natten mellan Tisdag-Onsdag. Jag & 3 andra brudar ska då gå utklädda som pirater, inget skämt. I morgon drar vi på Hobby Boden och hittar oss piratkläder. 

Nu ska jag först stänga av elementet på mitt rum och sen ner och äta frukost. Chauuuuuu

@ school

2011-05-13 10:12:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag pÅ skolan och har en onÖdigt lÅng rast. Det gÅr inte gÖra smÅ bokstÄver nÄr man skriver ÅÄÖ pÅ Moas mobil. NÅt billigt skit hon har till mobil skulle jag tro. Iaf sÅ har vi precis haft HKK, eller precis och precis, det var ett tag sen nu.. Men somsagt har vi onÖdigt lÅng rast fÖr tillfÄllet. Dock gjorde vi ingen tÅrta som jag hade hoppats pÅ, men det blir nÄsta gÅng :D
Moa sitter och jobbar i sista sekund innan deadline och Är allmÄnt osocial. Resten av befolkningen i min klass Är ute pÅ vift, har ingen aning om vart, sÅ jag tog mig friheten att sno Moas mobil och gÖra ett.blogginlÄgg. Visst Är jag en snÄllis? Ja, jag vet.
KÄnns fÖrÖvrigt som att alla Är i GÖteborg nu, Är det inte  SM i dans sÅ Är det klassresa eller nÅgot annat. SjÄlv har jag aldrig varit dÄr om sanningen ska fram. Skam fÖr mÄnskligheten jag vet! Men om jag tid, lust och pengar blir det kanske till sommaren.

Allt och ingenting

2011-05-12 17:02:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Har varit lite död på bloggfronten den senaste tiden. Dels för att Blogg.se inte har funkat som det ska men också för att jag kände för en paus, hehe. 

Har nu suttit och kollat igenom alla sidor på internet för att hitta en fin klänning att ha på skolavslutning och har precis hittat den perfekta ♥ Den ska bli min! Ska bara ta ett snack med min mamma och så. 

Annars då, var ett poäng ifrån MVG på Nationella Engelska igår fast idag fick jag mitt MVG på uppsatsen istället så jag blev glad ändå. Imorgon ska vi baka tårta på Hemkunskapen och ikväll är det dans. Solen hade hittat till Östersund men försvann lika fort som den kom. 


Här är min klass förresten. Har lovat att hämnas på Betty & Erik som hällde vatten över oss!

Död

2011-05-08 11:58:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Om ni undrar vad jag har gjort denna helg så är svaret ingenting. Så otroligt skönt ska ni veta! Har haft mitt egna Harry Potter-maraton eftersom jag typ aldrig har sett dem filmerna och måste vara förbredd tills den sista kommer. Är dock bara på femman men jag har ju hela idag på mig. Dock är det fins och varmt väder idag så jag ska nu ut ev sväng också. 



It's Friday, Friday

2011-05-06 15:35:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Rebecca Black in my ♥

Jag slutade skolan för nån timme sen, kom hem, gick in trots det fina vädret och så har jag kollat på lite film :) Är sjuuuuukt trött så hela den här helgen ska jag ägna åt att sova. Och för er som så hemskt gärna vill veta hur det gick för mig och mina skolarbeten kan jag tala om att det gick bra, helt OK liksom. 
Tumblr_lk8me5h2oq1qez2teo1_500_large

Skolan tar över mitt liv

2011-05-05 21:55:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har en stor fördjupning att göra klart till imorgon samt en sisådär 47 omöjliga svenska ord till imorgon. Inte vanliga ord, utan ord som etablissemanget, massakera och rationalisera som är sånna där ord som jag kommer använda mycket framöver i mitt svenska språk. Och den där fördjupningen som tydligen hade tagit flera timmar och dagar för alla andra att göra ska jag nu försöka börja på. Man kan väl säga att jag har och göra ikväll med tanke på att jag gärna klämmer in ett och annat Heroes-avsnitt också, hehe. Tack för sovmorgon och en kort dag imorgon iaf! 


Det är alltså den här snyggingen till vänster här jag ska fördjupa mig i, intressant, huh? Rune och hans jävla pacemaker!

Dear Weather God

2011-05-05 16:41:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Vet du vad jag vill ha? Vet du vad jag längtar till så otroligt mycket? Vet du vad som är den bästa tiden på året? Vet du vad exakt alla vill ha? Vet du vad som är allas högsta önskan just nu? Gör du det alltså? Men varför, varför kära Vädergud kan du då inte ge oss sommar?

Idag hade jag NP i Matte. Gick väl ändå helt OK får vi hoppas på. Nu ska jag käka för att sedan springa iväg på dans. Börjar närma sig slutet nu, hehe. Kulkul.

Dör

2011-05-04 17:39:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kommer vara såhääääär oaktiv med bloggen idag för att jag har såhääääär mycket jag måste göra i skolan. Var på stan efter skolan vilket var ett lite osmart drag utav mig då jag ni blev tvungen att ha ett fullspäckat schema hela kvällen med massa plugg, och förståss lite heroes inklämt här och där. 


SKOLLESS!!!!!!!

2011-05-03 16:07:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Försov mig alldeles för länge imorse och missade de första fyra lektionerna. FML! Var endå tvungen att pallra mig iväg till skolan endast för att kolla på en film på SO-lektionen som var kvar. Så otrolig less på skolan just nu och vi har onödigt mycket vi måste göra. När jag vaknade i stress imorse så tänkte jag att jag inte orkar med det här och att jag skiter i allt men nej, inte det. 

Ska nu cykla hem till mamma! Hur jobbigt kändes inte det då? Vädret suger och jag tror jag t.o.m skymtade snö ett tag. Men jag ska hem dit nu. Och med tanke på att jag måste sätta mig och skriva en NO-rapport på datorn senare så kommer jag nog hinna med att blogga då med. Hejsvejs! 


Min kamera är på vift fortfarande, därav dessa (o)söta webcam bilder hela tiden!

Loppis Power

2011-05-01 18:48:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Igårkväll.

En onödigt tidigt uppgång i morse för fethäng på Folkets Hus där det var Loppis, haha? Inga fynd dock, inte för att vi kollade någonting utan vi var mest där för att hålla Simon sällskap. Sen åkte jag hem, somnade i soffan och nu sitter jag och kollar på Dinsey Channel. Precis, men nu ska jag ta och äta middag.