Fuck me I'm famous

2010-10-14 15:42:56 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


9c. Klassen spårar så fort dom där jävla tröjorna kommer upp tal. Men erkänn att ni hellre har på er en tröja med texten Fuck me I'm famous än en tröja med en kondom som sprutar spermier med texten In och ut det gick till slut - äntligen fri. Och visst är det snyggare med en röd tunga istället för en ljusblå...

Whatevaaaah! Nu ska jag äta, hejdå!

ÄLSKA SKOLAN <3333333

2010-10-13 20:31:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Försöker intala mig själv att det är roligt att plugga :D Spanskaprov imorgon kill me! Dessutom ett jävla engelskaglosförhör. Åh, 13 dagar kvar sen åker jag till Thailand för att få lite lugn och ro. Annars då, jo idag var jag på en gymnasiemässa och fick bl.a prova på att åka lastbil. Det var väl ungefär det jag gjorde och kollade på ponnysar, ormar, spindlar, äckliga marsvinssaker, getter, traktorer och åt en snabbis. Sen ahde vi jättelång rast så jag och Moa åkte ner på stan en snabbis. Hon spenderade 400 kr på massa härliga köp medans jag köpte en milkshake och en chickenwrap. Life is wonderful. Nu måste jag återgå till mitt pluggande (säger jag och låter som att jag har börjat vilket jag inte har) vi höres förhoppningsvis imorgon.

Min älskade dotter

2010-10-12 15:34:27 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


annika om REMEMBER?:
hej är mira ditt barn?
Svar: Jaa, hon är 3 år nu snart och jag är 14 år vilket betyder att jag fick henne när jag var 11 år. Jag var tidig vettu ;)

Danspass #2

2010-10-11 17:43:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


No. Time. For. Writing. Hektiskt liv @ måndagar. Dans igen, tjarå!

SO........

2010-10-10 23:29:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jdbgsjdhgj.fghdjfgs,ndgm,dngjdfbhnzgmnsgmgnagjajdgh.askjgnsag
aghashkjgha.jgnmnmzdgnbaj.kdnbvmcnv.jasdhf.askdvna
sgmnbsahdg,sjvbnmzxv
sjdgka.sfnaj.fdhvns.mn sjdhfjaksgn.akmg-dkfn.dnv.,nvmv
s,dngb.jvn.ngv.<nfvxmbnbzxmbcn,xxksd hxjsdnnbxasmn fg,dsbcxmvbbsnd cvhnbfdsv ndfgv,jshglk<nds,m snkfgxhwlkutaoöskjxmhliagnlxlkjuxm,jfsxkjhdhtbsjb.<dghvbb v sjkujnfnf43o87r4 m ioej.kjdfbnäWLG

Ungefär så kände jag nyss när datorn helt plötsligt la av efter ett tredje försök att skriva SO:n.

Första gången jag skrev texten var i torsdags på skolan. Då satt jag i datorsalen och sparade texten där.

Andra gången jag skrev texten var i fredags när det visade sig att den sparade texten inte hade sparats på de bärbara datorerna på skolan, då var det bara börja om från ända början. När jag äntligen blev klar då stängdes skiten ner och allt försvann igen. Som tur var hade jag sparat halva texten då så när jag idag skulle skriva klart den behövde jag inte börja om ända från början. 

Men när jag nu äntligen var klar för tredje gången kommer en blå ruta upp där det med stora bokstäver står ERROR. Jag var såhääääääär nära på att slänga datorn i golvet då. 

När jag då startade om dator och märkte att texten inte hade sparats var jag såhääär nära på att ta självmord men klarade mig med tårar. Ja jag grinade! 

NU femhundratusensjuhundrasjuttioåtta timmar senare är jag klar. Nu - Godnatt. REMEMBER?

2010-10-10 21:33:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejdå Mamma!


10/10/10

2010-10-10 13:30:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag var vaken vid ett historiskt ögonblick. 10/10/10 kl. 10.10. Och ja, jag hade ställt klockan då.

Idag kommer hela tjocka släkten till mig för att fira Elin. Så jag ska väl vara social en stund för att sedan dra vidare och leka med Ebba. Skulle egentligen hälsa på morfar på sjukhuset men jag får göra det någon annan dag :)

Annars blir det väl bara en vanlig traditionell söndag - plugga, städa osv. 

Vi höres gott folk.


Sommar, varför försvann du så fort?

Olle Hedberg ♥

2010-10-09 19:36:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..5 snabba

2010-10-09 18:29:32 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..
Coca-Cola vs. Sprite
O.C. vs. One tree hill
Adidas vs. Nike
Spotify vs. iTunes
Ian Somerhalder vs. Paul Wesley

++

2010-10-08 19:14:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag drar bort till Ebba för att ha en mysig filmkväll med härliga brudar, later ♥

Nytt igen, hehe..

2010-10-08 15:17:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, ny design igen. Jag borde göra en kategori som heter "Design" så mycket nytt jag göra hela tiden. Men jag blev aldrig nöjd med den förra jag gjorde så jag behövde en ny, and here it is. Vad tycker ni? 

Före: 


Efter:


Elin 10 år

2010-10-08 07:31:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ett grattis förtjänar du! Grattis kära lillasyster! Hoppas du får en fin dag ♥


Till dagens frukost stod tårta på schemat. Daimtårta på sängen är något utav en tradition hemma skulle jag tippa på. Nu ska jag åka till skolan för att ha HK, later.

Skuulday

2010-10-07 18:09:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Och nej jag hann inte uppdatera vid lunch, förvånad? Men grejen var den att jag följde med Olivia hem och åt och sen fick jag väldigt bråttom för att hinna tillbaka till skolan i tid vilket jag förvånande hann med. 

Nu ska jag snart försvinna iväg på yttligare ett danspass. Vi ska snart ha en lite miniuppvisning så det börjar bli lite tight med tid så det blir lite extraträningar då och då men jag klagar inte! :D

Bra bilder!

Up next - Orientering

2010-10-07 08:11:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Iklädd kanske världens fulaste kläder sticker jag iväg för att tillbringa förmiddagen ute i skogen i jakt på kontroller med hjälp av en karta. Orientering, wihuu! Vem kom på idén med Orienteringsdagar egentligen, har lite lust i detta tillfälle att skjuta den tappre personen. Vi hörs antagligen vid lunch om jag hinner hem och inte blivit uppäten av en björn eller bortrövad av en uteliggare som råkar vara våldtagsman och gillar vilsna tjejer som är ute och springer i skogen extra mycket.UPDATEEEEEEEEE!

2010-10-06 22:40:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Det kändes som att det var nyss jag bloggade, men när jag kollade så visade det sig vara med än 6 dagar sen. Kanske för att absolut nada har hänt i mitt liv sen senast jag skrev.

Idag var vi på studiebesök hela dagen lång. Jag somnade på en föreläsning om vatten (?) och det skäms jag för. Jag bildade ett jävligt bad crew med min fina vänner Moa, Betty & Rebecka och lyckades tom få en utskällning av busschauffören som kanske inte var på så bra humör. Gå på ett berg av sopor hann jag också med idag. Kanske har det trots allt varit en ganska händelserik dag. 

Därför ska jag nu krypa i sängen och sova en djup skönhetssömn och gruva mig inför morgondagen då Orienteringsdag står på schemat. Hur tänkte dom där liksom? I helt främmande skogar helt ensam också. Hur ska detta gå? Vi får helt enkelt böna och be till Gud att inte en björn kommer och äter upp mig. 

Det var väl allt från mig denna gången, vi hörs väl snart hoppas jag.

P.S. Förlåt att jag skriver så mycket text när jag väl skriver, ska bli ändring på det! Ofta men lite istället för mycket men sällan? Bjuder på en bild för att lätta upp stämningen.Det här är jag och min lite utvecklingsstörda kompis Emma, men vet ni vad, jag älskar henne ändå ♥