YRAAAAAN

2011-07-30 18:50:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Dags för yran dag 3! Är vi taggade, nja. Vi kan väl säga att kvällen inte har börjat så bra.. Vi får hoppas att det blir bättre frammåt kvällen. Bilder kommer väl och sådär, tjarå! 



+++

2011-07-28 04:12:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met. ♥

Tumblr_lock5oxopr1qmjpxoo1_500_large

Mariisa-ryan-the-oc-kiss_large

Tumblr_ljno7valsc1qh2tc1o1_500_large

Tumblr_loqw3invzg1qiujdwo1_500_large

Tumblr_lorcf8tl7p1qikemvo1_500_large

Not loud enough

2011-07-27 18:32:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


En dag kvar till yran. Är jag liiiite taggad eller? Wendela och Louise kommer imorgon från Stockholm och livet är så bra. Ska göra mig klar nu för att åka in till stan och träffa Ebba och Ebba, hehe. Vi har en del problem som måste lösas innan yran. Det är fint väder ute också, trodde jag aldrig.. annars brukar det ju vara spöregn under yran.. 


Mjaa, kan bjuda på en bild från min och Ebbas myskväll för några dagar sen. Chokladfonde med massor av frukter & bär. Gott var det!

You shine brightest of them all

2011-07-22 20:24:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




En bild från våran grilla-marshmallows-kväll igår. Haha, vi hade liiiiiite problem med att få igång en eld när det var en storm nästan värre än Katrina och i brist på ved och tändare. Men ja, tillslut fram mot nattens slut fick vi oss kanske 3 grillade marshmallows var, härligt! 

Från en början var det varmt med solen och så. Sen blev det lite kallare, då bytte vi om från shorts till jeans. Sen blev det lite senare och ännu kallare.. Då tog vi fram filtarna. Sen blev det alldeles för kallt så att kvällen slutade på donken med filtarna med och cyklarna parkerade utanför ingången. lovelife.

Vi tänke avsluta allt med att sova i min båt men med inga nycklar och en far som inte riktigt var lika peppade som oss blev det inget. Men vi ska göra det nån gång innan sommarlover är slut. 

I'm the king of the world!

2011-07-22 14:43:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Simon som tror sig äga världen mitt i en paus av en väldigt lång cykeltur!

Den dagen har jag inte ens berättat om. OMG, skandal! Vad gjorde vi, ja.. cyklade. Typ. Köpte lite godis, satte oss på en grushög i ett litet hus med en traktorskopa och åt. Sen ville Simon till ett väldigt högt torn ungefär 375 mil bort, så vi satte oss på cyklarna och började rulla (Läs: Trampa!) dit. Kom halvvägs sen blev det för jobbigt så vi vände. Åkte hem till Simon och kollade på Harry Potter, första delen av 7:an så nu har jag bara den allra sista filmen kvar. Stolt över mig själv! Jag dog iaf, så hemsk var den..

Marshmallows

2011-07-21 19:59:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ska in till stan för att träffa Ebba & Fanny nu sen ska vi hitta något mysigt ställe för att sätta oss och grilla marshmallows, åh så mysigt. So long bitches. 


En marshmallowsgrillkväll förra sommaren ♥

Blogresponse

2011-07-20 17:30:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag fixat blogresponse så hädanefter om ni undrar någonting är det bara trycka på ikonen i menyn och ställa en fråga. Komiskt att de 5 senaste frågorna var från självaste blogresponse för att de tyckte så synd om mig som ännu inte hade fått någon fråga, hehe. Jaja, förväntar mig många frågor nu och eftersom jag vet att ni inte gillar att skrika era namn så får ni var 100% anonyma! Jag vet, jag vet, jag är väldigt givmild. Men kom igen nu, fråga på :)



IGÅÅÅR DEN 18 JULI

2011-07-19 19:26:21 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var det mysigt. 

Vi bakade en jättefin tårta till Olivia som vi kom med till henne & Simon. Åt lite sen rullade vi hemmåt igen. Jag käkade Tacos och sen mötte jag upp Ebba igen. Vi drog till hennes nya hus enda borta på Frösön bara för att jag ville se hur det såg ut, hehe. Sen rullade vi vidare till Fanny och överraskade henne. Hon följde med oss ut på en cykeltur i regnet. Inte sååå mysigt väder men vi kände endå för att cykla in till stan för att stanna på Donken och ta en glass! 

Jag önskar lite att jag hade tagit kort på den fina tårtan vi bakade för den var superfin verkligen, men det blev aldrig av.. Ikväll kanske jag har en date med Fanny men jag vet egentligen inte hur det blir. 

Nu ska jag kika på Pretty Little Liars och återigen tacka Mathilda från Malta att hon tipsade mig om den serien ♥ Tror jag ska skriva ett tack-mail på facebook, hehe! 


Happy Birthday to you!

2011-07-18 13:59:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det här är tillägnat alla som på senaste tiden har klagat på mitt bloggande! Eller ja, egentligen är det väl tillägnat Olivia då, heeh :)

Idag fyller världens bästa tjej år och jag ska träffa Emma & Ebba för att se till så att hennes dag blir jättebra. Därför har jag inte alls tid att blogga nu utan ville egentligen bara få tyst på alla som har påpekat att det var länge sedan jag bloggade. 

Om 10 min ska jag möta upp Ebba och jag ligger fortfarande i sängen från att inte ha klivit upp, vi hörs! 


Vi har samma pappa, syns det?

2011-07-12 17:03:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Idag har det varit en väldigt lat dag. Drog mig upp från sängen vif halv nio imorse för att dra iväg på jobbet till nio. Avklarade typ 1 och en halv timme för att sedan vara helt klar! Ni anar inte vilken lättnad. Att jag bara har jobbat drygt 30 timmar och alla andra mer än dubbelt så mycket spelar ingen roll, hehe. Att jag kommer få ytterst lite betalt tack vare det känns dock lite sådär. 

Jaja, efter jag slutat så åkte jag hem, sov i några timmar och sen har jag bara legat här i sängen och kollat på film. Känns som det börjar bli en dålig ovana om jag faktiskt vill göra någonting på mitt sommarlov... Vi får se vart kvällen tar mig, förhoppningsvis till någonting kul. Hejdå.

I want to be the very best

2011-07-11 23:45:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag varit ute och åkt båt. Det var mycket mysigt. Lite halvkallt och sådär men då blir det bara ännu mysigare för då får man ha en massa filtar och annat mys. Stannade på Verkön, grillade och kom hem för en stund sen. Ska lägga mig och mysa ännu mer nu med syster i bäddsoffan med ännu mer täcken och kuddar och kika på någon film kanske. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba igen.. Härligt sommarlov va? 


I WAS IN MALTA BITCH

2011-07-10 16:33:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..











Bara ett litet urval av alla bilder från Malta tagna från Facebook eftersom mitt minneskort har fått någon form av virus.. Det var kul och sådär. Men det är the past så vi lämnar det bakom oss. 

Storsjöcups-veckan är förbi, jag jobbar som städare, snart är det yran så ja, det mesta är som vanligt. Återkommer ♥