Ekonomikampen

2012-08-31 15:45:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej bloggish! Skolan har börjat och jag kan inte säga att dessa tre dagar har varit allt för ansträngande. Igår och idag hade vi ekonomkampen och jag och mina teammates kom etta och trea. Dåligt nöjd! Idag ansträngde vi oss så pass mycket att vi åkte till Barnens Hus och sökte jobb för dagen. Så i en timma putsade vi fönster, torkade hyllor och märkte varor. Igår vann vi dessutom 70 spänn på Elvans grill. Det kan ju bara inte bli ett bättre pris hehe. 
 
Igår ringde dessutom Pontus mig. Världens bästa Pontus ringde från Coldplay så jag fick lyssna på de allra bästa låtarna. ♥ ♥ ♥ Själv skulle jag egentligen ha varit på Lady Gaga igår men jag sålde min biljett. Dåligt val måste jag säga. Men inte ska jag klaga för ikväll ska jag till Elisabeth på inflyttningsfest. Woopwoop! 
 
#hardworking

-

2012-08-28 16:27:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är så less på det här. Less är ett sånt bra ord. Less är verkligen vad jag är nu.

Moose Garden

2012-08-14 01:31:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Det här har jag gjort idag. Varit på moose garden och klappat älgar. Dom var stora och läskiga. Vi kom 20 minuter sent till en guidad tur med var väl glada för det! Vi fick då mata, klappa och kolla på älgar. Sen åt jag en välförtjänt kladdkaka utan grädde. Kvällen spenderades nere vid sjön med Ebba, Olivia och Emmorna. Vi grillade marshmallows och tittade på när himlen förvandlades till rosa vid solnedgången. Himla mysigt faktiskt.

Borta bra men hemma bäst

2012-08-10 14:17:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gled hem från Göteborg i förrgår och hitills har även Östersund bjudit på bra väder. Igår var jag på stan och åt glass med Ebba och idag har varit en relativt oproduktiv dag. MEN jag ska snart iväg och plocka jordgubbar med mamma och mormor hehe. Annars har jag absolut ingenting att säga förutom att sommarlovet går mot sitt slut och det ger mig ångest. Puss och Kram. 
 
Två bilder från igår och en från Ullared. Instagram ♥

Never let you go

2012-08-05 22:09:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Livet i Göteborg rullar på. Jag har varit på Liseberg (såklart) och shoppat på bland annat Topshop (<3333). Åkte Atmosfear på Liseberg och trodde på riktigt att jag skulle dö. Ändå åkte jag den två gånger. I fredags träffade jag Ebba och hennes familj också och åt middag med dem. Och igår var vi hos några vänner till oss som bor här och åt. Imorgon börjar vi åka hemåt med ett stopp på Ullared i två dagar. Herregud vad jag ska shoppa!!!


You seem so shy but you're oh so cute

2012-08-02 16:05:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och bloggar på paddan i bilen på väg mot sydligare breddgrader. Inte som i Turkiet, Grekland eller Spanien utan fortfarande inom Sveriges gränser. Jag har inte så stor koll på vart vi är på väg men har hört något om Göteborg i alla fall. Efter ett stopp i Sundsvall har jag redan gjort av med 400 kr på ett par jeans...


Buhu cry me a river

2012-08-01 15:43:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Mamma har lämnat mig ensam hemma och jag har aldrig varit så rädd om nätterna, ska aldrig mer sova själv. Annars rullar livet på, lovet går mot sitt slut och jag börjar få ångest över att jag har gjort NADA.

Tvättade precis bort mitt nagellack och upptäckte att jag har fått blånaglar på tre av mina tår från yran. Dessutom har jag skavsår över hela fötterna från mina skor... Dumma storsjöyran!